keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

#183 Uusi tuttavuus, Ville.

Ollaan parin viikon aikana liikutettu Padiä sekä Villeä. Villeä alkuun vain maastakäsitellen, sillä pojalta oli toinen takakenkä irti. Itse en kauheasti ehtinyt Villen kanssa puuhastella, sillä tulin kipeäksi. Jonkin sortin kovempi tauti iski, kun ei siitä vieläkään ole selvitty. 

Eräänä päivänä (3.3) päätin kokeilla ratsastaa Villeä, ihan vain hetken, sillä omakunto on vieläkin sen verran huonossa jamassa. Laitoin pojan nopeasti kuntoon, Ville oli hieman sählä, mutta kuitenkin kiltisti jaksoi odottaa. Nousin selkään ja lähdin kentälle.

Kuvat ovat napattu videosta. © Äiti
Aluksi olin ihan hukassa, en muuta osannut kuin istua ja yrittää rentoutua. Tosiaan itseäni jännitti melko paljon, mutta pian osasinkin jo rentoutua ja tottua uuteen satulaan. Satulassa oli tosi mukava istua, mutta eipä oikeen muuta tehdä. Villellä tosiaan käydään silloin tällöin matkaratsastus kisoissa, sen kyllä huomaa ja varmasti poika soveltuu siihen todella hyvin.


Ville oli aivan ihana tapaus. Tein käynnissä paljon erin näköisiä tehtäviä, yrittäen saada järkeävää tuntumaa poikaan. Hetken käveltyäni otinkin ravin. Hymy nousi korviin asti, aivan ihana ravi pojalla. Ville on tosi erillainen ratsastaa kuin Laikku, enkä oikeastaan mitään edes yrittänyt, humputtelin vain menemään. 

Kauaa en jaksanut ravailla, joka kerta siirtyessä käyntiin tarjosi Ville laukkaa. Mietin pitkään nostanko laukan vai en, sillä kuulema Ville oli laukassa ollut vauhdikas. Tulin kuitenkin tulokseen, että yritän hieman laukata ja kuuntelen miten oma keho jaksaa.


Nostin laukan, Ville eteni tosi rauhallista vauhtia. Itse en saanut omaa kehoani koottua selässä ollenkaan, laitan tämän lähes kokonaan taudin syyksi. Vaikkakin terveenäkin olisi ollut työtä saada itseni oikeaan asentoon, joten videossa näkyy rehellisesti ratsastus, myös laukassa kamala asentoni, älkää järkyttykö.


Laukkailin jonkin aikaan, Villellä oli tosi ihana laukka. Vaihdoin suuntaa ja otin laukan siihenkin suuntaan. Lopuksi hieman ravia ja loppu käynnit. Aivan ihana tapaus tuo Ville ♥

 linkki

6 kommenttia:

 1. Minkä rotuinen tämä Ville on? Tosi ihanan ja jotenkin niin mahtavan näköinen!
  Näytätte hienoilta, mukava, kun törmäsit uuteen kaviokkaaseen ystävään! :) Toivottavasti Villestä kuultaisiin toistekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ville on Eestin raskas vetohevonen :D Hän on kyllä hienon näkönen :)

   Poista
 2. Samalla kysymyksellä meinasin aloittaa kuin Siirikin! :D Mutta ihanan oloinen tapaus tuo Ville ja aikamoinen muhkukin näyttäisi hän olevan <3
  Voi harmi... Toivottavasti tauti jättäisi sinut rauhaan ja pääsisit taas kunnolla ratsastelemaan. Hyvältä teidän meno kummiskin näytti videoltakin! Laikkukin päässyt sivurooliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ville on niin ihana ja aikamoinen muhku :D Onneksi tauti on jo parempaan päin, päössyt jo hieman enemmän ratsastamaan :) Laikkua ottisuunnattomasti päähän, kun hän jäi sivurooliin.. Voi pientä :'D

   Poista
 3. Tosi nätti ratsastusmaisema, se pisti heti ekana silmään kuvissa! :D Yritähhän parannella ittes kunnolla!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on kyllä priimat tuollapäin :) Kiitos :)

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat