maanantai 22. tammikuuta 2018

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdollisimman monena päivänä, mutta ajattelin aloittaa tämän viikon tai parin päästä. Jos teitä kiinnostaa, kerro toki kommenteissa.

Pieni söpö Pancy ♥
Tänään menin Laikun kanssa reilun tunnin, aloitin pitkillä alkuverkoilla. Ensin taivuttelin poikaa eri suuntiin käynnissä ja ravissa. Laikku oli ihan tosi reipas ja innoissaan menossa, välillä hieman liiankin reippaasti. Kun olin tehnyt kunnon alkuverryttelyn, laukkailin melko pitkällä ohjalla, jonka jälkeen kävelin hetken ennenkuin aloin tulemaan kavalettia. 

Alkuun kavaletille tuleminen oli tosi tönkköä ja sähläämistä, mutta kun olin tullut sitä pariin otteeseen ja muistin ratsastaa kunnolla, niin alkoi rytmi ja rentous löytymään. Ajoittain Laikku oli tosi hyvin takajalkojen päällä ja ratsastus sujuikin hyvin. Tultiin kavalettia molempiin suuntiiin ja tietenkin välissä käveltiin.

Valitettavasti ei ole nyt mitään uusia kuvia
Kävelin melko pitkään, ennenkuin jatkoin ravissa työskentelyä. Laikku tuntui siltä, että se painuu kuolaimen alle, mutta tosiasiassa Läiskä meni hyvinkin matalassa muodossa. Lopulta saatiin pari tosi hyvää ravi pätkää, ravi oli kivan ryhdikästä ja  eteenpäin pyrkivää. Ravi pysyi energisenä jopa läpi avotaivutuksen. Loppuun otin vielä pari laukka-ravi siirtymää. Laikku oli tosi kiva sekä rento läpi siirtymien. Lopuksi ravailin alaspäin taivuttaen, rentoa ravia. Kävin heittämässä Laikulle, Lumon w-healingin loimen päälle ja kävelin pitkät loppu käynnit. Ratsastuksen jälkeen heitin vielä Bot-suojat jalkaan.

Oli ihan super kiva tallipäivä ja lopuksi innostuin hieman siivoilemaan tallia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat