sunnuntai 9. lokakuuta 2016

#164 Kisakauden lopetus

Eilen oltiin Koskella MT-team:n järjestämissä kisoissa, tällä kertaa Jeminakin pääsi itse kisaamaan. Olen aina pitänyt heidän järjestämistä kisoista, ne on ollut aina hyvin järjestetty ja radat ovat olleet sopivan haastavia, kiitokset sinne. 
Jeminan suoritus meni tosi kivasti ja kisoista jäi tosi hyvä fiilis. Lähdettiin kisoihin sillä perjaatteella, että pidetään hauskaa ja haetaan puhtaat radat. Jemina sai puhtaan radan ja ruusukekkin tuli kotiin. Tarkemmin voit lukean Jeminan Blogista. 

Pian olikin minun luokan vuoro ja menin tällä kertaa 80cm luokan, sillä nämä olivat kauden vikat kisat ja ratsastettiin maneesissa mikä oli melko ahdas. Kävelin radan, enkä meinannut millään muistaa koko rataa. Jäin katsomaan yhden radan, jonka jälkeen muistinkin sen hyvin. Verkka ei mennyt mitenkään kovin kehuttavasti, mutta ei se aina hyvin menekkään.

Kuvat ja videot © Jemina
Pian pääsin radalle ja otin heti reippaan laukan. Päätin tänään antaa Laikun tulla reippaassa laukassa ja vaikka jotkin hypyt lähtivät hieman kaukaa, uskalsi poika venyttää itseään. Laikku tuntui tosi kivalta radalla ja ratsastus sujui muutenkin hyvin. Pääsin suurimmaksi osaksi hypyissä venyttämään. Uusinnassa pyysin poikaa vielä hieman eteenpäin ja radan jälkeen meninkin kärkeen. Olin ihan ihmeissäni, että tähän asti minulla oli paras aika. 

Odottelin luokan loppua, palkintojen jakoon kutsuttiin minut ensimmäisenä ja olin hirveän onnellinen sekä hämmentynyt. Ihan paras lopetus tälle kaudelle ja olen tyytyväinen koko kisoihin. Saatiin kiva ruusuke ja lyhty johon sai valita oranssin tai valkoisen kynttilän, voitte vaan arvata kumman otimme. :D
Kisat on tältä kaudelta kisattu ja mukavasti olenkin päässyt kisoihin. Kokoan kauden kisoista jonkun näköisen postauksen, mutta se tulee aikanaan.


Miten teidän kauden kisat on mennyt? 

16 kommenttia:

 1. Onnea onnistuneesta kauden päätöksestä!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut täältäkin hienosta kisakauden päätöksesta!

  VastaaPoista
 3. Taitavat! 💓 Meillä jäi harmillisesti yhteen kisaan koko kausi.... Kun vauvakuume kohosi yli äyräiden ja oriasema veti Nuppua puoleensa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 Hih, tsemppiä Nupulle ja teille!😊

   Poista
 4. Wau, tosi hienosti ratsastettu, onnea upeasta kauden päätöksestä! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä! Näytti tosi kivalta, paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Hmm, mielenkiintonen blogi ;) Onnea teille!♡

  VastaaPoista
 7. Hieno blogi sulla ja kiva postaus. Onnea voitosta. Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 8. Hieno blogi sinulla!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat