torstai 20. lokakuuta 2016

#166 Esteitä

Tiistaina 18.10 Jemina tuli kanssani tallille ja hypättiin hieman rataa. Menin ensin Laikulla, tein melko nopean verkan, aloin tulemaan puomeja, kavaletteja ja pieniä ristikkoja. Jemina keksi minulle kivoja ratoja.

Laikku oli tosi reippaalla fiiliksellä ja pyrinkin pitämään laukan hallinnassa, tosin koko aikaa se ei sitä ollut. Kahdesti tuli tosi outo hyppy, melkein kielto mutta jostain sai poika rohkeuden yrittää. Hienoa nähdä kuinka paljon pojan itse luottamus on kasvanut. Ja minun myös, ei meinaan jännitys tullut missään kohtaan vastaan.

Kuvat on otettu videoista. Videot ©Jemina
Hypyt lähti helposti melko kaukaa, useasti Laikku ei uskalla itseään venyttää niinkään paljoa, nyt oli rohkea vaihde päällä, vaikka esteet olivatkin jo noin 80/90cm korkeuksissa. Tehtiin kaikenlaisia erilaisia ratoja, jotka olivat sopivan haastavia. Varsinkin linjalla piti olla hereillä, sillä se oli vähän ahdas kaarevaksi linjaksi.

Nostettiin vielä esteitä ja linjan toinen osa oli n.120cm. Yritin tulla linjaa, ekalle tuli huono hyppy, enkä saanut poikaa takaisin rytmiin, joten mentiin ohi melko kaukaa. Toinen yritys, Laikku pelleili laukan kanssa ja taas ohi. Laskettiin estettä hieman, nyt pysty oli noin 110-115cm. Tulin sen yksittäisenä, ilman ongelmaa. Laikku tuli hyvään kohtaan ja hyppäsi hyvällä tyylillä. Oltaisiin me päästy se korkeampikin hypättyä, mutta en viittinyt lähteä enää kiusaamaan poikaa, sillä aika oli hieman kortilla.


Tulin lopuksi vielä pieni rata, johon kuului tuo linjakin ja se meni tosi hienosti. Laikku oli super innoissaan ja menossa eteenpäin, tästä syystä jäin välillä liiaksi vetämään. Itseäni harmittaa tuo oma käsi, sillä se on melko kova aika ajoin. Tästä pyrin pääsemään pois ja esteilläkin pitämään ne pohkeet kunnolla kiinni, ohjata enemmän istunnalla sekä sillä pohkeella. Joka tapauksessa jäi hyvä fiilis hypyistä, vaikka alkuun kaikki, eritoten paikat oli ihan hakusessa. Jemina meni minun jälkeeni ja heillä meni tosi hyvin ♡ enemmän voitte lukea Jeminan Blogista.

Linkki
2 kommenttia:

  1. Hienosti! :) Huippua, että varmuutta on myös itsenäisissä treeneissä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :) hyvä kun otit kuvia videolta, itse en jaksanut :P :/
    Ja sen kyllä huomaa että Laikku on paljon varmempi nykyään hypätä ♥

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat