Minä


 Olen tämän blogin kirjoittaja, Repe. Tarkemmin sanottuna olen -98, syntynyt tyttö, joka rakastaa hevosia, sekä kaikenlaisia eläimiä. Pidän kesästä, mutta varsinkin syksy on ihanaa aikaa ja juuri silloin saan hyviä inspiraatioita, milloin  minkäkin suhteen. Olen melko urheilullinen ja tykkään kaikenlaisesta urheilusta, myös lukeminen ja kirjoittaminen kiinnostavat minua, vaikka näitä kahta viimeistä en paljoa ehdi tekemään.


Ratsastuksen aloitin kun olin yhdeksän tai kymmenen. Kävin 5-vuotta ratsastuskoululla ja samalla vuokrasin kahta yksityistä heppasta. Vuoden 2012 kesällä meille tuli hevonen, nimeltään Crazy Black "jaakko", mutta jouduimme lopettamaan rakkaan ruunan vuoden 2014 helmikuussa. Vuoden 2013 Tammikuussa, meille tuli toinen hevonen. Nykyään omistamme Laikun. Laikku on maailman ihanin ja suloisin heppa ♥ Laikun kanssa kisailemme melko epäsäännöllisesti, sekä pelkästään huvin vuoksi. 

2017
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat