perjantai 19. tammikuuta 2018

#208

Heh, tuntuu että joka potaus alkaa sillä, kun selitän miksen ole ehtinyt postailemaan. Blogi on jäänyt hieman hiljais elolle, mutta instagramissa olen ollut hieman aktiivisempi. Sieltä löytyy meidän uusimmat tapahtumat. Olen itse jo jonkin aikaa sitten parantunut ihan kunnolla, joten olen heppahommissa päässyt takaisin rytmiin.

Ollaan oltu Tolmun valmennuksissa pariin kertaan ja on ollut ihan huippua. Tosi kivan oloinen valmentaja ja varmasti mennään jatkossakin käymään hänen tunneilla.  Suunnitelmissa olis mennä kisoihin parin viikon päästä, muistakaa seurailla tapahtumakalenteria, sinne yleensä muistan päivitellä.


Laikulla on lähtenyt viikon sisällä kaksi kenkää, jotka jouduin itse irrottamaan. En tosiaan ennen sitä ole tehnyt, joten soitinkin tallikaverille ja kysyin miten se kuuluu tehdä. Onneksi se oli helppo homma ja Laikkukin oli ihan nätisti, vaikka itse hieman sähläsinkin.

Jos haluatte, niin voisin alkaa kuvailemaan enemmän esim My Day-videoita. Tai jos teille tulee jotain mieleen niin laittakaa kommenttia! 

3 kommenttia:

 1. Et todellakaan ole ainoa, jolla blogi hiljenee tähän aikaan vuodesta! Ja minusta olisi kiva lukea postaus ihan siitä miten treenatte jonkin viikon aikana, mm. kuinka monta kertaa viikossa Laikulla ratsastat, ja miten. :)


  erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tämä aika vuodesta taitaa olla melko kiireistä :D kiitos paljon ideoista!:)

  VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat