maanantai 13. marraskuuta 2017

#207 Moikka!

Huh! Syksy on jo kovaa vauhtia menossa ja me ollaan Laikun kanssa kotiuduttu takasin Etelä-Karjalaan. Ollaan tutustuttu yhteen uuteen heppakaveriin, Lumo suokkiin. Lumo on aivan ihastuttava tamma, jonka kanssa olen saanut jonkin verran puuhastella.

Ollaan kokeiltu eri valmentajia ja onneksi ollaan löydetty koulu ja estepuolelle valmentajat.

Pari kuvaa Timosta, ettei postaus olisi ihan niin tylsä.
Syksyn edetessä on Laikulle kertynyt hieman nestettä jalkoihi. Jaakolle on joskus ostettu Back on trackin tallisuojat, mutta Jaakon pois mentyä on ne jääneet vintille lojumaan. Kun huomasin nämä (vähäiset) nesteet Laikun jalassa muistin, että meillähän on BOT-suojat ja päätettiin kaivaa ne esiin. Ollaankin niitä käytetty melkein päivittäin ratsastuksen jälkeen ja vautsi mikä vaikutus niillä on ollut. Kokeilin niitä hieman ennakkoluuloisesti, mutta ei voi kun ihastella. Nesteet on lähtenyt lähes kokonaan pois! Varmasti auttavat enemmän kun aletaan pitämään yön yli, nyt ovat olleet  vajaan tunnin jalassa.


Laikku oli hieman "kipeä" pari viikoa sitten, mutta tarkistutin pojan samalla kun annettiin rokotukset. Ell ei ulkoisesti huomannut mitään sekä verikokeet olivat puhtaat. Vajaa kaksi viikkoa Laikku oli tosi kevyellä liikunnalla ja lomailikin pari päivää rokotuksen jälkeen. Pian poika oli oma itsensä, pirteä ja hyvällä mielellä voitiin jatkaa treenailua.

valitettavasti en vieläkään osaa muokata kuvia, joten kaikki on ihan all naturel 

Treenit onkin sujuneet tosi kivasti, maastossa on tullut käytyä melkein pari kertaa viikkoon. Joinan päivinä olen todennut hyväksi lähteä ensin ravailemaan maastoon ja sen jälkeen tulla kentälle vääntämään koulua. Ollaan päästy hyppäämään sekä valmennuksessa ja myös itsenäisesti. Hirvästi ei materiaalia ole. Kirjoittelen teille lisää heti kun ehdin! Yritän tsempata ja saada postauksia viikottain ulos, saa nähdä onnistuuko. 


Miten sun syksy on mennyt? Päivittelen kesän kuulumisia ja kisoja pikku hiljaa tänne, joten postaukset tulee nähtävästi epärjestyksessä. Ja kiitoksia paljon uudesta ulkoasusta!

1 kommentti:

  1. Olipa kiva kuulla teidän kuulumisia! :) Pitäisi varmaan itsekin tehdä sellainen pieni tilannekatsaus, koska asiat ovat vähän eri tolalla taas tällä hetkellä :D Pitäisi aina postauksiin ujuttaa sellaisia pieniä kuulumisia vähän kerrallaan, niin ei tarvitsisi erillistä postausta uhrata, mutta toisaalta joskus on kiva pohtia sitä vallitsevaa tilannetta ihan kunnolla- saa nähdä, miten asiat kerkiää muuttua, ennen kuin saan mitään kerrottua blogissa :D
    Tsemppiä alkutalven treeneihin, toivottavasti valmentajat miellyttää ja pääsette hyvään flow'hun! :)

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat