tiistai 9. toukokuuta 2017

#198 viikon kuulumiset

Ajattelin tässä postauksessa kertoa hieman, mitä ollaan tehty lähi päivinä. Tosiaan viime kuun tavoite oli kolme postausta viikossa ja sehän onnistui kivasti! Aikamoinen työ oli ehtiä kirjoittamaan niinkin useasti, mutta yritän nyt vähintään kerran viikossa saada aikaiseksi postauksen.

Torstaina oli Laikulla osteopaatti, mitään ihmeellistä ei onneksi löytynyt. Pari päivää lähinnä käveltiin, lauantaina menin ihan rennosti kentällä ilman satulaa.


Isi teki pari estetolppaa, alkuun neljä, mutta lisää on tulossa. Ne on ihan super kivat! Kiitos paljon ♡


Lauantaina menin myös Paddyllä ja tällä kertaa treenasimme sarjaa. Alkuun puomeja ja kaksi mini pystyä oli innarivälillä. Sitä hetken aikaa mentyämme vaihdoin tehtävää. Ravissa sisään, laukka jonka jälkeen yhden askeleen väli ja pienelle pystylle. Pädin kanssa meni ihan mukavasti, melko paljon oli virtaa pojalla.


Sunnuntaina oli kouluvalmennus, menin tällä kertaa ilman satulaa. Oli tosi kivaa vaihtelua ja ihan eri tavalla tuli treenattua. Tunnin aiheena oli ravissa askeleen pidentäminen, tämän treenaaminen alotettiin väistöillä. Pieniä pätkiä saatiin tosi hyvin onnistumaan, pojalla sattuu olemaan oma melko kova tahto, joten kaikki ei aina ole yksinkertaista. Laukan nostot meni tosi hienosti. Tunti meni kivasti, lähes koko ajan hymyssä suin.Ratsastin Pädin vielä sen jälkeen ilman satulaa, meni ihan kivasti ja ravissakin osasin istua pari kierrosta! Laukka pyöri kivasti jo hitaammassakin vauhdissa.

Maanantaina hyppäsin Laikulla ilmn satulaa. Alotettiin ihan pienistä pystyistä ja ristikosta, rennon letkeesti laukkailen ja ilman suurempaa miettimistä hypellen. Nostin esteitä 70/80 korkeuksiin ja voi kuinka söpöiltä ne näyttikään! Ihanaa kun ne ei tunnu enää korkeilta, varsinkaan Laikun selässä.

Ratsastin myös Pädillä, mentiin ihan pientä ristikkoa pariin otteeseen. Alkuun lähinnä yritettiin pysyä rentona, enne laukkaa. Laukassa paketti hajosi käsiin ja Pädi kiiti aika kovaa vauhtia. Hetken työstettyä sain laukan jo melko rennoksi! Jossain kohtaa tuli pari askelta pyöreässä muodossa. Ihan tyytyväisinä käveltiin pitkät loppukäynnit.

12.5 Tulee Anne pitämään meille estetuntia. Anne on minulle aivan vieras ja hieman jo jännittää uuden valmentajan tapaaminen!

Laikun kanssa osallistutaan 10.6 näyttelyihin sekä koulukisoihin. Ratsastan myös Paddyllä samoissa koulukisoissa!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä hei Annen valkkuun, hurmaatte hänetkin varmasti! :)
  Ihana, kun menet noin paljon ilman satulaa. Minäkin haluaisin mennä useammin ilman satulaa, mutta luonnollisesti se ei aina tunnilla onnistu. Viime kerrasta ilman satulaa onkin jo vähän liian kauan, joten täytyy toivoa ilman satulaa menoa taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D tapan on mokailla uuden valmentajan kanssa melko paljon, toivottavasti ei ihan penkin alle mene :D

   Ilman satulaa on niin mukava mennä, toivottavasti pääset itsekkin pian menemään ilman :)

   Poista
  2. Täytyy joku kerta toivoa! Mutta viimeistään kurssilla sitten- mutta olisi kyllä hauska hypätä joku tunti ilman satulaa! :) Sitä kun olen itse kokeillut vasta kolme vai neljä kertaa :)

   Poista
 2. Sinun isäsihän on tehnyt oikein kätevän näköiset esteet! :o Kyllä noita kelpaisi itsekin hypätä :)
  Mutta ihanan hevostäyteinen viikko kyllä sinulla ja onnea tämän päivän valkkuun! Varmasti tulee menemään hyvin ja toivottavasti saat jonkun teitä kuvaamaankin niin pääsee näkemään miten teillä oikein meneekään. Kerro myös mielipiteet uudesta valkusta :)
  Hei muuten mihin näyttelyihin olet Laikun kanssa menossa?

  VastaaPoista
 3. Itekkin hirveesti pidän noista esteitä ja on tosi kätevät :) Harmillisesti en varmastikkaan sa kuvajaa :(

  10.6 On tuolla tallilla näyttelyt ja koulukisat, niihin me ollaan menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kyseessä muuten mätsärit? Voitaisiin vaikka Hugon kanssa tulla pyörähtämään niissä jos ei mitään sille päivälle satu :D

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat