perjantai 31. heinäkuuta 2015

#95 Hensuilua

Tänään tultiin Laikun kanssa Empulle.
Kerron ratsastuksesta Hensun kanssa, mentiin ilman satulaa puomeja ja joitain leikkejä. Hensu tuntui niin hassulta ratsastaa. Alkuun käveltiin aika kauan, jonka jälkeen otin ohjat käteen ja yritin saada tuntumaa poniin. Tein hirveästi virheitä ratsastaessa ja ne näkyykin videolla. Otin ravin ja aloin nauramaan hirveästi, sillä askel oli hassu, enkä osannut istua yhtään. Ravailtiin siinä pätkiä ja tultiin puomeja milloin missäkin järjestyksessä. 


Keksimme vuorotellen eri harjoituksia ensin minä, sitten Jemina jonka jälkeen Emppu. harjoitukset meni hyvin ja olivat melko simppeleitä. Sen jälkeen otimme seuraa johtajaa, joka oli hauskaa. Lopuksi olimme hippaa ja puolessa välissä vaihdoimme Jeminan kanssa poneja ja menin hetken taavilla. Taavi oli taas aivan erillainen mitä Hensu ja taas sain totutella uuteen poniin. Otin ravin ja lauka, tulimme joitain puomeja mutta melko vähän. Lopuksi kävelimme ja otimme varusteet pois pihatossa.  T Ä S T Ä videoon.

2 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat