torstai 9. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä

Ajattelin, että kyllä kesälomalla tulee postailtua enemmän, koska aikaa pitäisi olla. Mutta miten kävikään, kesäkuu meni töitä tehden ja nyt heinkuun alun olen ollut mökillä. Laikun kanssa olen tehnyt kaiken näköisiä asioita, ollaan hypätty,maastoiltu ja sitä kouluakin väännetty. Viime hyppy kerrasta jäi tosi mahtava fiilis, vaikka joka este olikin hieman erikoisempi, niin poika hyppäsi hienosti (tosin liioitetulla ilmavaralla). Viimeisimmissä hypyissä tunne oli tosi mahtava! Laikku kääntyi pienestäkin pyynnöstä, tuntui että piti vain katsoa oikeaan suuntaan ja sinne poika meni. Pitkiin aikoihin ei ratsastus ole noin kevyeltä tuntunut. Myös Laikun oma moottori toimi moitteettomasti, eikä minun tarvinnut paljoa eteenpäin pyytää, vaikka esteet nousivatkin.

Maastoilu meni myös ihanasti, vaikka matkalla piti keksiä uusi reitti ja menimmekkin paikkaan missä emme ole ennen Laikun kanssa käyneet. Matka sujui mukavasti, poika ei pelännyt lähes mitään! Laukat sujui mukavasti, vaikka annoin lopuksi pojan mennä haluamaansa vahtia ja hieman jopa hoputin, niin paketti oli koko ajan hyvin hallinnassa. Loppuksi kotiinpäin mennessämme menimme hyvin pientä ja koottua ravia, sekä laukkaa! Maastostakin siis jäi tosi hyvä fiilis.

Pahoittelen kuvatonta postausta, mutta Blogger ei antanut lisätä kuvia.

3 kommenttia:

  1. Hyvä että on mennyt hyvin! Se tunne on kyllä niin mahtava, kun ratsastus tuntuu helpolta ja sujuu kuin ajatus! :)

    VastaaPoista
  2. Mitkä on sun ja laikun tän vuoden tavoitteet? Meinaatko kisata ? Mitä luokkia?

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat