tiistai 19. tammikuuta 2016

#129 Mitä kuuluu

Loma loppui taas liian nopesti, samalla tuoden mukanaan pienen flunssan. Blogin puolella on ollut hiljaiseloa, motivaatio on ollut poissa eikä materiaaliakaan ole ollut. Laikulle kuuluu hyvää, eikä mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Vasempaan etujalkaan on ilmestynyt kova pieni patti, mikä ei vaikuta kipeältä, ei ole lämmin eikä näy liikkeessä. Mistä lie tullut.
Vuosi 2015 on nyt lusittu ja vuosi 2016 otettu vastaan, suurin odotuksin. Vuodesta 2015 tulee oma postauksensa, kerraten hieman vuoden tapahtumia. Nyt kuitenkin perehdymme vuoden 2016 tavoitteisiin.

Koulupuolelta: Mennä paljon B ratoja, ehkä kisata HeA:ta. Tähän toki sisältyy se, että täytyy alkaa treenaamaan koulua yhäenemmän, kisata muutakin B:stä kuin tuota tuttua ja turvallista K.N. Laikun ryhdikkyyteen täytyy kiinnittää huomiota ja saada myös askel hieman rytmikkäämmäksi ja ilmavammaksi.

Kuva on vuodelta 2014


Estepuolelta: Päästä kisaamaan metriä. Tähän on vielä pitkä matka, joten kisakausi täytyy aloittaa sieltä 70/80 korkeudelta ja kivuta pikkuhiljaa ylemmäs. Esteillä pitää hioa paljon tekniikkaa, rytmiä, esteiden korkeutta ja varsinkin niitä sarjaesteitä. Jotenka valmennuksiin täytyy satsata tässäkin osassa. Sekä ottaa tavoitteeksi hypätä vähintään kerran viikossa.

PowerCup olisi taas kerran se ihanne, minne tahtoisin päästä.

Vuonna 2016:
- Käydä kisoissa, niin paljon kuin mahdollista.
- Käydä aluekisoissa
-Treenata metriä ja kisata sitä, edes kerran
- Kisata 2-tason kisoissa B:tä
- Käydä valmennuksissa
- Panostaa varusteiden huoltoon
- Pitää hauskaa7 kommenttia:

 1. Hyviä tavoitteita, toivottavasti toteutuvat:)

  VastaaPoista
 2. Kiva päästä lukemaan teidän kuulumisia pitkästä aikaa! Minullakin on vähän postausten kirjoittaminen jäänyt, mutta ehkä minä vielä joskus kirjoitan blogia aktiivisesti :) Todella mukavia tavoitteita sinulla, toivottavasti suurinosa niistä toteutuu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ehkä tämä postailu vielä tästä säännöllistyy :) Toivittavasti päästään pian lukemaan sinunkin postauksia ;)

   Poista
 3. Blogi arvosteltu, anteeksi kesto!

  http://tuntihevoslinjalla.blogspot.fi/2016/02/joulukalenteriin-linkatut-blogit-1.html

  VastaaPoista
 4. Mahtava postaus! Päädyin vasta äskettäin blogiisi ja yllätyin vähäisestå lukija määrästäsi. Ajattelin että siulla ois ollut ainakin 100 lukijaa :) Ulkoasu on ihana ja huomaa et oot panostanu siihe! :)

  www.ponielamaas.blogspot.fi

  VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat