lauantai 29. heinäkuuta 2017

#202 Estekisat Somero

Keskiviikkona 21.6 suunnattiin Somerolle estekisoihin. Kauden estekisat käynnistettiin luokilla 90 ja 105cm.

Kiitos kaikista kuvista  C Seidi Siimes

Somerolle päästiin vaivattomasti ja muistaaksen hyvissä ajoin. Lähdin verkkaamaan radankävelyn jälkeen. Verkka meni ihan hyvin, Laikku tuntui kivalta sekä reippaalta. Lähdettiin radalle hyvällä fiiliksellä ja aloitettiin rata. Perusrata meni kaiken kaikkiaan kivasti, mutta uusinassa unohdin radan. Katsoin kymppiesteen numeroa väärin, joten tein kaksi esteen ohitusta = uusinnasssa hylky. Kuitenkin sijoituin toiseksi, sillä vain kaksi oli saanut puhtaat perusradat. (Minä ja Emppu) Ensin en edes tajunnut mennä palkintojen jakoon, lopulta sinne päädyin ja kunniakierros meni vauhdikkaasti.


Pian olikin metriviiden vuoro. Minua jännitti ihan mielettömästi ja verkassa en olisi tuota korkeutta halunnut hypätä, vaikkakin Laikku oli innoissaan menossa esteille. Hyppäsin kuitenkin pari verkka hyppyä, jonka jälkeen siirryin ulos. Katsoin radan läpi kertaalleen ja menin itse radalle. Ensimmäinen este tuli hieman huonossa temmossa, mutta kakkosesteelle tilanne parani. Neloselle tultiin hyvässä hieman reippaassa vauhdissa, ponnistus olisi tullut ihan hyvään kohtaan, mutta Laikku sanoi ei ja onneksi olin itse menossa eteen. Siitä rynnittiin esteen sekaan, hypyllä siltikin yli.

Taidon näyte

Jatkettiin rataa ihan hyvällä fiiliksellä ja isoimmalle okserille tehtiin hyvällä ilmavaralla varustettu hyppy. Seiskalle hieman pitkänä, mutta vika este tultiin taas hyvällä balanssilla ja onnellisena pois radasta, sillä hei mä tein sen! Ekat estekisat ja suoritin tän vuoden tavotteen, Metrinviiden rata tuntui paljon paremmalta kuin tuo 90!Videon kuvasi © Jemppu! Kiitos myös kun olit kisahoitajana ♥


Linkki

6 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvistä suorituksista!

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon hienosti menneistä kisoista!
  Todella hienolta kyllä teidän meno näyttää ja pääsisipä sitä itsekin pian suurien esteiden pariin. Vakkarivalmentaja kun on ollut poissa niin varavalmentajan kanssa tullut hirveästi epävarmuutta ja menty pieniä luokkia sen takia. Mutta ensi kisoissa ollaan rohkeita ja mennään meidän ensimmäinen 80 cm! Jos tämä tästä ollaanhan myö nyt vakkarivalmentajan valkuissa hypätty sitä metriäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) toivottavasti menee kisat hyvin☺

   Poista
 3. Onnittelut, hienosti meni! Laikku näyttää tosi rehdiltä ja reippaalta, se hyppää niin hurjan hienosti :)

  VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat