tiistai 8. elokuuta 2017

#204 Heinäkuu

Tähän väliin aattelin kertoa millanen meijän Heinäkuu suurin piirtein oli. Jos pidät tän tyylisestä postauksesta, niin kerro toki kommenteissa.

Heinäkuussa oltiin kaks kertaa kisoissa. Käytiin Merlitzissä sekä Tehossa, toinen sujui huonosti, mutta toinen oli jo paljon parempi. Hypättiin meijän eka 110cm, vaikkakin hylätty tuli, niin olin silti onnellinen kun yritin. Teloin jalkani jalkapallossa, joten yhdet kisat jäi välistä.

Kisavärinä toimii oranssi  ♥
  Oltiin Antin estevalkussa neljä kertaa. Laikku on ottanu ihan uuden askeleen esteillä ja tehtiinkin uus ennätys, hyvällä ilmavaralla hypättiin 135cm ! Antti on paljon kehunut kuinka oikeesti hyvä hevonen Laikku on. Hyppäis kuulema keposesti 150cm. 

 Käytiin ekaa kertaa Hangossa kattomassa kisoja. Oli ihan huiput pari päivää, käytiin retkeilyalueella nukkumassa sekä viettämässä aikaa, esimerkiksi uitiin melko paljon. 


Olin ekaa kertaa Muumimaailmassa. (Pienenä olen saattanut olla, siitä ei mitään muistikuvaa ole) Oltiin äitin sekä veljen perheen kanssa ja kivaa oli!

Laikun kanssa oltiin paljon maastoilemassa, tutustuttiin lehmiin ja poika oppi ihan uuden ratsastajan höynäyttämis tempun. Hypättiin tiellä pitkiäkin ratoja, uutena juttuna mentiin laitsalla "maastoesteitä", jotka meni tosi hienosti. Kuukausi meni tosi nopeesti, varsinkin kun oli lomaakin ja päivät olivat hevostäyteisiä.

Timo on ollut meillä nyt hoidossa ja taitaa vielä jonkin aikaa olla. Ihana papparainen ♥Puuhailin myös paljon Rollin kanssa, hypättiin, maastoiltiin, mentiin koulua ja ennen kaikkea nautittiin. Ensimmäinen suokki, jonka kanssa tulen paremminkin juttuun. Haluatteko tietää enemmän Rollista ja sen kuulumisista?


Kaikki kuvat on otettu puhelimella, joten en takaa laadun olevan kamalan hyvää

Kisoista ja tunneista tulossa myös omat postaukset, mutta ajattelin tehdä nopean tiivistelmän meijän jutuista. 

Millanen sun Heinäkuu oli? 

2 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut uudesta este-ennätyksestä, olette te hurjia! Kiva, kun pääsit aktiivisesti valmentautumaan muutenkin, hieno juttu :)
  Meidän heinäkuu meni ihan hyvin, hujauksessahan se oli ohi ja nyt tuntuu että elokuukin on ollut käynnissä ehkä kolme päivää, vaikka tässä on ehditty jo puoliväliin- hirveä, miten tämä aika kuluukaan! :O
  Tsemppiä myös elokuuhun ja syksyn tuloon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Aika menee välillä turhankin nopeesti :D

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat