maanantai 11. huhtikuuta 2016

#135 Uusia värejä

Tosiaan oltiin Jeminan kanssa sunnuntaina Tampereen hevosmessuilla (3.4 postaus tulee hieman myöhässä.. ) ja sieltä tarttuikin kaiken näköistä mukaan. Laikku sai uuden värin varusteisiin, joka onkin oranssi. Yllätyin että pidin tästä väristä, mutta ah, olen aivan myyty. Hieman näytän ostoksia mitä ostin, jonka jälkeen saatte nauttia maanantain ratsastuksesta videon muodossa. Maanantai päivä oli tosi kaunis ja kentälläkin pääsi jo menemään. Sain äitin kuvailemaan, kiitos siitä! ♥ Laikku oppi myös uuden tempun, tosin vanha temppu, mutta nyt se menee jo selästä käsin. Juoksutusliinasta en ottanut kuvaa, mutta tosiaan sellainenkin tarttui matkaan.

Uudet suitset

Uusi ihana huopa ♥

Otsapantaa olen kauan etsinyt ja vihdoin löysin hyvän

Pintelit, timanteilla.. ♥

Maanantaina menin koulua, hieman B merkin rataa opetellen. Laikku oli mukava ja pirteä ratsastaa. Tuosta kouluradasta en ole hirmu tyytyväinen, mutta ensimmäistä kertaa me tätä harjoiteltiin ja hieman sovelsin rataa. Joten annan hieman itselleni anteeksi. Läiskällä oli taas kerran työmoraali huipussaan ja sain kyllä paljon irti. Videon materiaali olin lähes kaikki melko alusta, eli ihan parhaimmat puolet ei tässä tule esille.

poika uusilla varusteilla 
Harjoittelin myös hieman lisäyksiä, laukassa ne onkin melko helpompia. Ravissa ei vieläkään olla kauhean hyviä lisäämisessä, mutta aina parempaan suuntaan ollaan menossa. Laukan vaihdoissa oli hieman keskittymis vaikeuksia, molemmilla. Joten ne eivät tulleet ihan puhtaasti joka kerralla.

Ostin myös uudet housut. Ensimmäistä kertaa elämässäni omistan kahdet normaalit ratsastushousut

Loppuun ravailin ja laukkaulin, venyttäen ja kunnolla loppu verkaten. Kävelin melko kauan ja lopuksi mentiin äiti selässä hieman maastoon käppäilemään. Oli kyllä ihana päivä ja ratsastuskin meni hyvin ♥

Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat