maanantai 5. tammikuuta 2015

Juoksutuksen riemua

Lauantaina ja Sunnuntaina olen juoksuttanut Laikkua. Lauantaina oli aivan hirveä sää, mutta poikaa piti liikuttaa. Ensin käveltiin kenttää ympäri, jonka jälkeen oli tarkoitus kävellä ympyrällä. Mutta ei se aivan niin mennyt. Poika päätti nostaa ravin ja pian Laikku olikin jo laukassa. Laukassa tuli melkoisesti pukkeja sekä spurtteja. Sain pojan joten kuten raviin ja siinä sitten ravailtiin reipasta ravia. Laikulla taisi olla liikaa virtaa joten laukka pukki spurtteja tuli moneen otteeseen. Laikku sai melkein vedettyä minut kumoon, mutta jollain ihmeen konstilla pysyin pystyssä. 
Miten näin söpölle edes voi olla vihainen..? Ei ainakaan kauaa
Siinä sitten ravailtiin molempiin suuntiin ja laukkaakin sieltä tuli. Sunnuntaina juoksutus onnistui alkuun todella hyvin, mutta loppua kohti alkoi tulemaan laukka pukki spurtteja. Alkuun pidin raippaa, mutta sitäkös Laikku sitten "pelkäsi". Hassu poika. Lopuksi käveltiin melko paljon ja lumesta tuli hieman lisää vastusta. Tallissa riisuin varusteet ja tarkistin jalat. Jätin Laikun sisälle ja sinne hän jäi mussuttamaan heinää tyytyväisenä.


6 kommenttia:

 1. Kiva toi uus juttu tuolla ylhäällä :D

  VastaaPoista
 2. Mitä sä oot tehny Laikulle kun sillä on yhtäkkiä energiaa spurttailla tollee? :D Vaikka hyvähän juttu se vaan on, mukavaa vaihtelua teille kummallekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en tiedä :D Totta, on se kivaa kun pojalla on välillä energiaa.. ;)

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat