torstai 22. tammikuuta 2015

käynti jakso

Joopa joo, eli siis en ole viitsinyt mennä pellolle, koska lumi on niin kovaa siellä ja kenttä on hirmu liukas. Olen nyt kävellyt monena päivänä maastossa. Jos jossain kohdassa on päässyt vähän ravaamaan, niin se on käytetty hyödyksi ja ravailtu. Eilen pääsin pitkästä aikaa ravailemaan hieman enemmän, mutta melko vähäiseksi se jäi. Maanantaina olin ilman satulaa maastossa Cliden kanssa, menimme metsään rämpimään, kunnes tuli oja vastaan jossa oli vettä.. Clide meni aivan  helposti, mutta Laikku jäi jarruttelemaan. Pääsimme kumminkin suht nopeasti sen yli ja sitä ihmtelleinkin, koskaan aikaisemmin ei poika ole suostunut menemään ojan yli jossa on vettä. Tiistaina Jenni oli taluttelemassa Laikkua, Keskiviikkona Kia meni maastoon (minä talutin) Ja Torstaina olin kentällä kävelemässä ja siinä tosiaankin pystyimme pikku pätkiä ravailemaan, menin ilman suitsia sekä ilman satulaa, tein väistöjä ja venytyksiä. 


2 kommenttia:

  1. Harmi että sielläkin on niin huonot ratsastusmahdollisuudet tällä hetkellä :( Mutta hyä jos olette kuitenkin vähän pystyneet puuhailemaan eikä Laikku ole hölmöillyt enää hirmuisesti (?) ;)

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat