torstai 29. tammikuuta 2015

Pellolla

Kia auttoi minua laittamaan Laikun kuntoon. Ja Yllättäen taas olimme Laikun kanssa pellolla. Ensin pidin Kialle tunnin johon sisältyi paljon siirtymisiä sekä tempon vaihteluita. Pidin Laikkua liinassa ja pojalla tuntui virtaa riittävän. Ravaitiin pari kierrosta molempiin suuntiin. Sen jälkeen menin itse selkään ja pojalla riitti vauhtia. Laikku oli koko aja menossa hirmuista vauhtia eteenpäin, eikä pidätteet meinanneet mennä läpi. Annoin pojan ravailla reippaasti, tein siirtymisiä ja nostin laukan. Laukkasin molempiin suuntiin jonka jälkeen kävelin hetken. Poika puuskutti hieman, mutta virtaa riitti yhä edelleen. Otin reippaamman laukka pätkän ja jatkoin rauhallisempaa laukkaa. Ravailin pitki ohjin ja otin loppukäynnit. Tallissa huomasimme botsien sekä etusuojien puuttuvan, joten menimme takaisin pellolle kävelemään. Talutin Laikkua ja Kia kiipesi selkään. Rämmittiin siellä syvässä lumihangessa noin puolituntia. (minua polviin asti ja joissain kohdin syvempääkin) Löysimme bootsit, mutta suojia emme.. Kylmäsin pojan jalat sekä hieman huuhtelin selkää ja kaulaa. Hieroin  Arnikaa selkään ja villaloimi päälle. Poika jäi tyytyväisenä ja iloisena syömään, olihan hän päässyt pitkästä aikaa menemään reippaammin.

4 kommenttia:

  1. Ehkä ne suojat löytyy sielä viimeistään keväällä? :D

    VastaaPoista
  2. Tee joku kerta vaan paaaljon laukkatyöskentelyä ja kato kuinka kauan Laikulla riittää virtaa! :D Harmi ku suojat katos, toivottavasti ne löytyy viel jostain :/ Mutta hyvä että muuten oli kivaa!

    VastaaPoista
  3. Täytyyki yrittää :D Kyllä ne löytyy ;)

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat