sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Hyppyjä

Mihin ihmeeseen se aika menee? Aika menee hirveän nopeasti, eikä ole ollut aikaa blogille. Yritän hieman parantaa ja postailla useammin. 
Asiaan. Kerron siitä kun olin viime Sunnuntain ratsastuksesta. 

Ensin Kia ratsasti Laikulla, itsenäisesti käveli ja hieman ravaili. Sillä aikaa minä tein isin kanssa esteitä kentälle. Teimme kolmen esteen sarjan. Alkuun kävelin hetken ja pian otin ravin. Ravissa verryttelin laikkua, tein voltteja, tempon vaihtelua sekä siirtymisiä. Laukassa tein myös samoja asioita kuin ravissa ja pian aloinkin tulemaan esteitä. Ensin oikeaan kierrokseen ja poika oli hieman hämillään, että "häh pitääks mun muka keskittyä", mutta seuraava kerta menikin tosi hyvin. Kolmannella kerralla löytyikin jo hyvin vauhtia ja poika oli innnoissaan menossa esteille.
Hetken käveltyäni otin toiseen suuntaan laukkaa ja tulin esteitä. Tähän suuntaan poika oli hieman tahmeampi, mutta hyppäsi silti hienosti. Vasen suunta on on Laikulle helpompi, mutta esteille sitä piti ratsastaa paljon tarkemmin. Tulin sarjan pariin kertaan jonka jälkeen annoin pojan kävellä.  Vaihdoin suunnan ja tulin toiseen suuntaan. Laikku oli hyvin innnoissaan koko ajan.

Lopuksi tein loppu verkan ravissa jonka jälkeen lähdin hetkeksi maastoon kävelemään.


Tallissa kylmäsin jalat, sekä huuhtelin suurimmat hiet pois.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥ Tosi hienosti näytti menneen, kyllä te taas kisakaudeksi ehditte hyvään kuosiin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos :) Toivotaan, että edes jonkun näköiseen ;D

      Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat