tiistai 31. maaliskuuta 2015

Heissan!

Tulin nyt hieman infoamaan tilanteestani. Luvassa on postaus Sunnuntai kisoista jotka suorituksemme oslata menivät tosi mukavasti. Kisoissa loukkasin polveni, enkä tiedä kauanko on ratsastus kieltoa, mutta pyrin postaamaan joistakin talli reissuista. 

Kun tulin katsomosta alas, onnistuin jotenkin saamaan polveni lukkooon. Kipu tuli heti ja oli kauhea, paljon kovempi kuin sillon kun jalkani murtui monesta eri kohdasta. Onnekseni sain paljon apua ja minusta pidettiin hyvää huolta, samassa kun odotimme ambulanssin saapumista. Kipu oli aivan hirveä, mutta ihmiste rauhallisuus toi tietynlaista turvaa. Ambulanssissa sain kipulääkettä, joka auttoi paljon. Tosiaan polvestani ei vileä tiedä mikä siinä on, mutta epäillään eturistisiteen  (vai mikä lie onkaan) olevan vaurioitunut. Saa nähdä miten tämä tästä etenee. Ainiin, sijoituin Sprincup:ssa 2 ja helpossa C:ssä olin jaetulla 7 sijallla.


2 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat