sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Käppäilyä


Oltiin perjantaina Kian kanssa tallilla. Haettiin Laikku tarhasta ja sillä olikin päällään uusi loimi, sillä poika palaa helposti. 

Pahoittelut laadusta. Kuvat on otettu puhelimeella
Laitettiin käytävällä Cothivetti pojalle, voi sitä riemua, pikku poika hieman pelkää sitä suihkausta ja taitaa se hieman sattuakkin, sillä jalat nousee siihen tahtiin. 

Kia meni selkään ja lähdettiin kävelemään. Tielle päästyämme näimme tien vieressä kyyn. Ohitimme sen aivan toisesta reunasta tietä. Jatkoimme matkaa tömistelle, sillä siskoni ja minä olemme melko (kyy) käärme pelkoisia. Itse pelkään enemmänkin Laikun puolesta. Jatkoimme matkaa pienelle vesilätäkölle, jossa siten laikku sai vähän kahlailla.Olimme menossa pidemmälle lenkille, mutta Paavo ja Prinssi tulivat vastaan ja sanoivat siellä nähneensä käärmeen, joten päätimme ettemme mene siihen suuntaan. Lähdimme kotiin päin, tosin eri reittiä mitä tulimme.  Laikku teki vain yhden loikan, koska säikähti lintua. Kentällä Kia ravasi hetken, jonka jälkeen tallissa otin varusteet pois ja laitoin sarkoideihin rasvat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat