tiistai 26. toukokuuta 2015

VideopostausHain Laikun tarhasta ja hän oli hyvin "innoissaan". Vein pojan talliin ja aloin laittamaan kuntoon. Äiti auttoi ja pian olinkin kentällä kävelemässä alkukäyntejä.

Käyntien jälkeen otin ohjat käteen, mutta jätin tarkoituksella ne alkuun melko pitkiksi, tein voltteja ja otin pätkiä ravia jotta poika heräilisi. Kokosin ohjat kokonaan ja aloin työstämään poikaa ensin käynnissä jonka jälkeen nostin ravin ja tein kaiken näköisiä kiemuroita ravissa. Pyrin tekemään siirtymisiä melko paljon, siltikään en saanut Laikkua kunnolla avuille enkä edes jaksanut 100% panostaa ratsastukseen. Laukassa tulin puomi-minipystyi-minipysty-puomi sarjaa. Oikea kierros oli tällä kertaa vaikeampi, eikä poika halunnut hidastaa pyynnöstä, takapuoli oli vinossa sarjalle tullessa. Jotenkin sain Laikun menemään siihen suuntaan ja vaihdoin suunnan. Vasen oli huomattavasti helpompi suunta ja poika tuli lyhyempää laukkaa ja pidempää laukkaa pynnöstä. Menin molempiin suuntiin satunnaisia kertoja jonka jälkeen otin loppuravit ja kävelin. Laikku sai syödä tuoretta ruohoa, tallissa laitettiin Sarkoideihin ainetta ja poika jäi sisälle.

Tein myös Videopostauksen tästä päivästä!

TÄSTÄ videoon3 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihana video! ♥
  Oliks toi hoidon sabotoija Glide, ainakin olin kuulevinani niin? :'D Ihana sekin! :P
  Ja ihan hyvinhän nuo ratsastukset näyttivät sujuvan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D♡ joo, Glide ei pitänyt kun hänen kaltereissa oli kiinni Laikun naru :'D ^^

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat