perjantai 8. toukokuuta 2015

Lämmin päivä

Menin Jennin kanssa tallille, hain Läiskän sisälle ja poika oli hieman rauhaton, sillä ruoka-aika olisi pian ja töihin piti lähteä. En keksinyt mitä olisin tehnyt, joten menin hieman koulua sekä laukan vaihtoja. 

Kävelin pitkin ohjin, jonka jälkeen keräsin ohjat ja aloin tekemään väistöjä, voltteja sekä pysähdyksiä. Laikku väisti molempiin suuntiin tosi hyvin ja oli muutenkin skarppina koko ajan. Pian otin ravin ja ravasin kahdeksikkoa lisäten pysähdyksiä ja käyntiin siirtymisiä. 


Otin laukan, laukkasin molempiin suuntiin, sen jälkeen kävelin hetken. Käynnin tulin vastalaukassa puomin, laukan vaihto ja voltti niin, että pääsin taas puomille siitä laukan vaihto ja uraa kohti. Eka kerta ei onnistunut. Laukat ei vaihtuneet ja voltista tuli haluttua suurempi. 
Toisella kerralla poika jo tajusi idean hyvin, laukat jopa vaihtui mukavasti. Volttikin pieneni niin kuin halusin.


Tulin myös laukkoja vaihtamatta ja poika kuunteli koko ajan kivasti.


Lopuksi laukkasin pidemällä ohjalla. Laukan jälkeen ravasin pitkällä ohjalla ja lähdimme maastoon kävelemään loppukäynnit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat