tiistai 18. elokuuta 2015

#101 Maastoilua

Elikkäs tallille mennessä päätettii äitin kanssa, että mentäisiin maastoon. Ja niinpä me mentiinkin, äiti otti pyörän lainaan ja lähdettiin maastoon. Menin itse ilman satulaa. Päätettiin ensin kävellä pesukonetielle ja matkalla sinne meitä tuli tiellä vastaan tosi mukava autoilija joka hidasti kunnolla ja pysähtyi, niin että päästiin Laikun kanssa ohi.  Poika meni rauhallisesti ohi, ilman minkään näköistä jännitystä saati kyttäämistä. Pesukonetiellä on hyviä laukka pätkiä, mutta ensin ravailtiin jonkun verran vasta sitten laukattiin hieman. Pesukonetieltä sitten jatkettiin matkaa metsänläpi tehtaalle päin. Metsässä meitä alkoivat ne kamalat hirvikärpäset kiusaamaan! Hyi että inhoan niitä ällötyksiä. Selvittiin metsäosuus hengissä, eivätkä hirvikärpäset päässeet meitä kokonaan syömään. Pian oltiin jo tiellä ja meitä vastaan tuli taas pari autoa jotka eivät yhtään hidastanut, mutta onneksi poika vaan jatkoi kävelyä rauhallisesti, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sieltä jatkettiinkin metsästys majalle, tiet ovat siinä hyviä laukkaamiseen joten nostettiin taas laukka ja poika oli mukava, hieman virkeä kylläkin. Meitä vastaan tuli pari autoakin, mutta Laikku ei onneksi välittänyt. Sitä kautta sitten kotiin, matkalla meitä vastaan tuli kahdesti mönkijä joka ei kyllä hidastanut..Kotiin päin tullessa matkalla oli pitkä suora, jossa oli sopivan pehmeää hiekkaa, kuin tehty laukkaamiseen.  Tässä annoin Laikun mennä niin reippaasti kuin vain tahtoi ja melko reipasta se sitten olikin. Laikku tykkäsi puolukoista hirmuisesti, kun kokeilimme syökö poika niitä. Tallilla kylmäsin jalat, annoin ruuan ja vein pojan pihattoon.

Tein päivästä tallipostauksen. Kommenttia millaisia postauksia haluaisitte? parannus ehdotuksiakin otan mieluusti vastaan.


Linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Pesukonetie :D Tosi kiva postaus ja hei ihanaa kun oot pystynyt antamaan Laikulle maastossakin vapauksia, vaikka teillä välillä on vähän ongelmiakin ollut! :) Hienosti muuten pääsit selkään! :D Seuraavalla kerralla sitten paikaltaan ilman vauhtia ;) Teillä on kyllä niin kivoja maastoja siellä, millaiset maastot muuten uudella tallilla on? Tosi kiva kun sulla on ollut kuvaajakin mukana! Ja hienosti oot jaksanut panostaa videon loppuun saakka, tätä oli kiva katsoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinpä, onneksi pääsin peloista yli. Haha, en ehkä vielä yritä edes paikaltaan hypätä. Joskus sitten ;) Sielläkin pitäisi olla kivoja maastoja. :)

      Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat