maanantai 22. elokuuta 2016

#154 Estekisat Noorantalli

LAunataina 20.8 oltiin lähdössä kohti Nooran tallia. Matkaan lähdettiin melko myöhään aamulla, sillä hyppäsin vikoissa luokissa.  


Matka meni hyvin ja saavuttiin tallille hyvään aikaan. 
 Pian olinkin jo kävelemässä rataa, joka tuntui melko mielenkiintoiselta. Sopivan haasteellinen, muttei kuitenkaan liian. 80cm verkka meni ihan hyvin, mutta Laikku oli hieman väsähtänyt koko ajan.


Aloin tulemaan rataa ja kaikki meni ihan ok. Itse hieman hätäilin, mutta tein uusinnassa semi pienet käännökset. Laukka hieman tuntuin loppuvan,  mutta videolla se näytti ihan hyvältä. Tämä ei riittänyt kuitenkaan kolmen parhaan joukkoon, vaikka vain yksi minun lisäksi teki yhtä pienet tiet kuin minä.


Rata meni kuitenkin melko kivasti. Olin lopulta sijalla 4/8. Pian olin kävelemässä 90cm rataa. Rata oli muuten samallainen, mutta 8 ja 9 olivat erikohdassa. Tässä oli uusinta erikseen, mutta koska meitä oli vain kaksi lähtiää, ei uusintaa tullut sillä minulle tuli 8vp.


Tällä kertaa laikku oli liikkumassa reippaasti eteen, mutta kakkos esteelle en saanut tuotua Laikkua niin suorana kuin olisin halunnut, hyppy jäi vähän huonoksi ja puomi tuli mukaan. Kolmoselle sain rytmin taas kuntoon. Neloselle tultiin reippaasti, ennen estettä aloin hätäilemään ja työntämään, minkä johdosta Laikku otti kiellon. Uusi yritys ja puhtaasti yli. Tässä kohtaa meni oma rytmi hieman sekaisin, enkä enää osannut keskittyä mihinkään ja aloin liiaksi miettimään paikkoja.


Laikku meni loppu radan hyvin, eikä minua edes harmittanut omat töppäilyt. Kivaa oli koko kisojen ajan, vaikka hieman jäi harmittaaan, että osallistuja määrä oli noinkin vähäinen. Ensiviikolla olisi tarkoitus suunnata Lohjalle hypäämään, 80 ja 90-100. Ajattelin että tuosta olisi helppo seuraavaksi yrittää metrin ratoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat