torstai 25. elokuuta 2016

#155 Kehitystä?

Alkuun saatte nähdä pari järkyttävää kuvaa siitä millaista ratsasukseni oli silloin kun kävin ratsastuskoululla ja siitä eteenpäin. Kuvissa tuon virheitä tarkoituksella esille, eikä ratsastus näyttänyt tältä koko aikaa. 

Olin näihin kuviin mennessä ratsastanut noin 3 vuotta. Virheitä on paljon istunnassa, mutta etenkin tuo katse alhaalla, jalka liian takana pohjetta käyttäessä tai liian edessä sekä hypätessä ja tietenkin käsi joka on ihan alhaalla tai hypyissä ei myötää yhtään.

Voi voi.. :D Vuodelta 2011
Tässä näkyy hyvin tuo pohje kun pyydän eteenpäi 
Tämä kuva on vuodelta 2013
vuoden 2013 mimmin estetunnilta. Kuva Kamunn.kuvat.fi

Paljoa enempää ei materiaalia ole noista ajoista. Siirrytään siis vuoteen 2014. Silloin mukaan tuli se, että nojasin aivan hirmuisesti taaksepäin joissain tilanteissa. Varsinkin Laikun kanssa laukassa. 


Tässä huomaa hyvin selän, käden ja pohkeen huitelevan missä sattuu. Tietenkään koko aikaa ei ratsastus tältä näyttänyt, mutta tuon tässä postauksessa virheet esille.

Käsi edelleen väärässä paikassa
siis mitä ihmettä on tämä.. :D

Näin sitä kevennetään..
Vuodesta 2015 en löytänyt mitään järkevää, osa kuvista on mystisesti kadonnut koneeltani.. 

Vuoden 2016 Kesään.

Tässä kuvassa asiat on jo melko hyvin. Pohje ei lähde liihottelemaan niin paljoa, myötään ja katse on ylhäällä. 
Kuva on estetunnilta, mutta on tässäkin parannusta havaittavissa.
Tietenkin omassa istunnassa on paljon parannettavaa, mutta välillä on kiva vertailla vanhoihin kuviin. Luottamusta Laikun ja minun välille on tullut hurjasti, sekä erityisesti tämän kesän aikana on tullut rohkeutta mm. esteille.

 Loppuun saatte vielä videon, joka valitettavasti ei ollut kovin yhteistyökykyinen ja siksi se jäi melko vajaaksi. Mutta saa siitä jonkun näköisen käsityksen.

Linkki

Mitä mieltä te olette, onko kehitystä tapahtunut? 

6 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat