tiistai 6. syyskuuta 2016

#156 Estekisat Lohjalla

26.8 oltiin Lohjalla estekisoissa. Ekaa kertaa oltion lohjalla Laikun kanssa. Kaikki oli siis aivan uutta ja matkalla kun katsoin luokkien arvosteluja oli 80cm luokassa A0.0 Tämä oli hiema  hämmentävää, en meinaan ole ennen nähnyt, että yli 60cm luokissa tuota käytettäisiin. Jokatapauksessa matka meni hyvin ja poika meni hyvin koppiin.
Laikun taidonnäyte miten rapsutetaan ratsastaja selässä. :D
Katsottiin ensimmäisen luokan pari rataa ja sama rata oli seuraavassakin luokassa joten en käynyt kävelemässä rataa, sillä tuli hieman kiire. Poika kun oli saanut leukaremmin taas rikki. Siinä sitten tein pieniä säätöjä jotta pysyisi kiinni nämä kisat. Täytynee ostaa uudet suitset, sillä nuo ovat laadultaan tosi surkeat.

Kuvat on napattu videosta

Pian olin verkassa ja maneesi olikin melko täynnä hevosia. Verkkailin kaikessa rauhassa ennen kuin aloin hyppäämään. Verkka meni tosi hyvin, varmaan paras verkka ikinä.

© Isi. Puhelin laatu

Hyvällä fiiliksellä radalle. Kenttä oli tosi mutainen ja vesi lätäkköjä oli melko paljon. Aloitin radan, Laikku oli hieman pohkeen takana ja aloin liiaksi sähläämään ja tuijottelemaan paikkoja. Saatiin puhdas rata, mutta ei kovin kaunis. Häiritsin liikaa poikaa.
Pian menin kävelemään 90-100 luokan radan. Rata oli muuten sama, mutta tässä oli uusinta. Esteet olivat kaikki yli 95. Ja moni oli metrissäkin.

Verkka meni taas hyvin, vaikka maneesissa oli liikaa hevosia eikä kukaan väistänyt  niitä joita piti. Jokatapauksessa oli ihan hyvä fiilis.

Pian olin radalla ja hoin itselleni kaikkia neuvoja mitä pitää muistaa. Olin jopa niin hermostunut, että ennen ensimmäistä eatettä lauloin itselleni Viidakkokirjasta tuttua laulua. Eka este yli ja hyvin meni. 4-5 oli linja, johon tuli eka hyppy kaukaa. Tähän en ehtinyt tarpeeksi reagoimaan ja 5 tuli puomi alas. Kuutos esteelle tuli pitkä tie ja tämä oli korkein okseri. Siinä tein taas liikaa. Otin kiinni, tuuppasin ja sähläsin. Tästä kielto, uusi yritys puhtaasti yli. Sitten menetin rytmin ja viimeiselle esteelle en ratsastanut loppuun, joten hyppy tuli ihan pohjaan ja niin vinoon, että taka tolppakin kaatui. Hienosti poika hyppäsi, vaikka olin varma että tulee kielto.


Ihania nää loikat ♥
Eli 12vp tuosta luokasta, mutta hymyillen ulos. Olin tyytyväinen, koska ylitin itseni ja hyppäsin tuon radan. Tuosta on hyvä jatkaa ensimmäiseen metrin rataan, joka onkin sunnuntaina 4.9. Metri jännittää melko paljon.

Nykyään voin sanoa, että 80 menee rutiinilla ja tuntuu jopa melkeen helpolta. Eli uutta haastetta kehiin, sillä ei tuo 90 ole enään niin kamala kuin ennen. Jännityksellä jään odottamaan sunnuntaita, saa nähdä mitä tulee tapahtumaan.


Linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat