maanantai 12. syyskuuta 2016

#158 Estevalmennus

Keskiviikkona 7.9 oltiin Antin valmennuksessa.  Kuvat ja videot © Kia.

Ehdin hyvin lämppäilemään, ennen kuin Antti tuli kentälle. Juteltiin hetki, jonka jälkeen alettiin tulemaan puomeja laukassa. Laikku oli alkuun liian kiireinen ja poikaa saikin pidätellä, että malttaisi tulla rauhassa. Tultiin puomeja niin kauan, kunnes saatiin poika rennoksi.


Kun oltiin hyvin verkattu, alettiin tulemaan rataa. Ensin ihan pientä, sain hyvin muistutuksia siitä, ettei saa tehdä mitään. Tämä helpotti huomattavasti hyppäämistä. Pitkästä aikaa oli hyppääminen taas tosi vaivatonta. 


Nostettiin esteitä pikku hiljaa, Laikku tuli yhdelle esteelle hieman lähelle ja otti kiellon. Antti sanoi, että nyt tein kaiken oikein ja pojan olisi pitänyt hypätä, mutta koska kieltäminen on sille helppo vaihtoehto, teki se sen nytkin. Tultiin samaa estettä pariin kertaan, läheltä, kaukaa ja oikeasta kohdasta. 


Tultiin vielä rataa joka oli 90-105 korkeuksissa. Esteiden korkeus ei jännittänyt, eikä oikeastaan mikään muukaan. Tulee paljon itsevarmempi olo kun joku on vieressä huutamassa mitä kuuluu tehdä. Esteet sujuivat tosi hyvin ja Laikku hyppäsi hyvällä tekniikalla. 


Käytiin lopuksi vielä siellä missä poika oli laitumella ja Laikku oli aivan varma, että pääsee laitumelle jonkun kivan ystävän kanssa. Valitettavasti ei siellä ollut ketään heppa kamua, mutta poika sai makoisia omenoitan hieman tuoretta ruohoa, niin hyvä mieli pysyi yllä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat