perjantai 15. elokuuta 2014

15.8.2014 Jeminan kanssa tallilla

Tänään Jemina tuli kanssani tallille <3
Isi vei meidät tallille ja haimme Saiman taka laitumelta. Saima antoi kiltisti kiinni ja tuli hyvin pois laitumelta :) Haettiin Laikku ja laitettiin molemmat hepat kuntoon. Saima oli tosi kiltisti kuntoon laitettaessa, mutta Laikku hetken sättäsi käytävällä... Onneksi oli lopulta kiltisti. :) Sen jälkeen suuntasimme kentälle ja laitoimme pari estettä, yksi ristikko, sarja ja pysty.  Sitten nousimme satulaan ja aloimme kävelemään alkukäyntejä. Laikku oli laiskalla tuulella ja Saima reippaalla. Saima meni ensin kuin kameli, mutta Jemina sai sen hienosti menemään ja kyllä peräänantokin sieltä löytyi lopulta. :) Laikku meni ihan normaalisti, eli sain tehdö hetken töitä ennen kuin alkoi kuuntelemaan. Ravissa teimme paljon voltteja ja siirtymisiä. Kaikki sujui hienosti, teimme myös  väistöjä. Sitten vähän laukkaa ja tulimme pari kertaa pientä ristikkoa laukassa. Laikku meni hyvin, mutta Saima kielsi ekalla kerralla, joten Jemina laittoi menemään yli, koska este oli niin pieni. Seuraava kerta meni jo paremmin. :) Kolmas kerta meni ongelmitta eikä tullut pientäkään epäröintiä. :) Sitten kävelimme hetken. Sen jälkeen tulimme sarjaa pariin kertaan ja sitten keksimme pieniä ratoja ja toinen käveli sen aikaan. :) esim. ristikko oikeasta suunnasta, käännös vasemmalle sarjalle sarjalta voltti vasemmalle ja ristikolle. Laikku ei halunnut oikein kuunnella, koska saima oli kentällä. Mutta hyvin meni molemmilla. Sitten alkoi satamaan siitä huolimatta menimme maastoon. Laukkasimme ja ravasimme melko paljon. Ja kaikki meni hyvin. Laikku oli hieman laiska ja Saima reipas.  Pian alkoikin sade yltymään ja alkoi ukkostamaan. Molemmat pelkäämme ukkosta, joten lähdimme reippaasti talllille. Ravissa ja laukassa meninmme melkein koko matkan, joten hevoset ainakin saivat hyvin liikuntaa. Lopuksi tietenkin kävelimme. Rekka tuli takanamme, mutta ehdimme väistämään tallin tielle, joten ei tullut ongelmia. Tallissa laitoimme fleece loimet ja annoimme heinää.  Menimme syömään ja haimme Rosan.

Vanhoja kuvia Laikusta :)

 Laitoin sen nopeasti kuntoon ja menin selkään. Kävelin, ravailin ja laukkailin. Hetken kesti, että sain hyvän tuntuman Rosaan. Jemina joutui jo lähtemään :(  Oli niin kivaa, kiitos hyvästä seurasta <3 Sitten tulin pariin kertaan pientä ristikkoa ja sää oli aurinkoinen, Rosa hyppäsi melko kivasti. En tosin ole paljoa sillä mennyt. :D Mutta kaikki meni hyvin. 
Lopuksi sekä Rosa, että minä olimme hikisiä. 
Sitten putsasin pihaton ja vein Rosan sekä Laikun sinne.
Sen jälkeen vein Saiman takalaitumelle ja menin ottamaan Laikusta vähän kuvia samassa kun odottelin kyytiä kotiin :) olin kotona joskus 7 aikaan. :)
                                                    Yh millanen mun asento on! >.<



Laitan tänään koulukisoista kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat