tiistai 19. elokuuta 2014

Valmennus

Olin tallilla puoli viiden aikaan ja hain Laikun tavarat tallin käytävälle. Ulkona satoi, kun hain Laikun pihatosta. Laikku tuli onneksi vastaan, eikä ollut kovin märkä. Laitoin Laikun kuntoon ja poika seisoi käytävällä kiltisti.


Lähdin ulos verkkaamaan ja sade loppui. Kun olin verkannut Mimmi tuli ja aloitettiin.Teimme ensin väistöjä niin, että takapää oli ensin ulkona ja sitten sisällä, mikä onnistui melko hyvin. Sitten teimme siirtymisiä jotka paranivat koko ajan. Siirtymisien jälkeen teimme harjoitusta missä oli ensin kulmankatkaisu ja väistö uralle ravissa, uralta laukan nosto laukassa puomit, laukassa täyskaarto ja vastalaukkaa piti jatkaa. Ravissa laikku kantoi itsensä todella mallikkaasti, mutta laukassa tuli pitkänä joten sitä hiottiin ja lopulta laukka saatiin hyvin kasaan. Parin kerran jälkeen vaihoimme harjoitusta. Ensin kulman katkaisu ravissa, väistö uralle, avotaivutus jonka jälkeen voltti. Voltilta vastalaukka. Käynnin kautta laukan vaihto jonka jälkeen ravi ja takapää sisälle. Sitä tehtiin pariin otteeseen jonka jälkeen vähän avoa. Laikku kantoi itsensä paremmin kuin koskaan ja totteli pienintäkin liikettä. <3 Vein Laikun talliin, otin varusteet pois, kylmäsin jalat ja laitoin varusteet paikoilleen.
Tein videon koulukisoista :)






Kuvat ei ole tältä päivältä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat