torstai 21. elokuuta 2014

Lupaan olla sun

En ehtinyt eilen kirjoittaa.. :( 
Laikku on nyt vaihtanut pihatosta kentän viereiselle laitumelle. :) Haimme sen ja laitettiin kuntoon. Kaikki meni hyvin ja poika on alkanut jo vähän karvaa kasvattamaan. Sitten suuntasimme kentälle.
Elikkä pidin ensin Kialle tunnin ja laitoin Laikulle sivuohjat jotta poika vähän vertyisi ja pyöristyisi.
 Sen jälkeen menin itse Laikulla ja otin sivuohjat pois. Tein ensin väistöjä jotka sujuivat hyvin. Ensin Laikku oli hieman hidas pohkeelle, mutta reipastui nopeasti. Tulin yhtä puomia pariin otteeseen ja pyrin pitämään Laikun ryhdikkäänä. Laikku olikin tosi hyvässä mallissa. :) Hetken ravailtuani aloin laukkaamaan, tulin puomin pari kertaa kummastakin suunnasta. Laukan jälkeen tein paljon siirtymisiä. Laikku oli alkuun kuuro pidätyksille, mutta lopulta kaikki sujui mallikkaasti. Sen jälkeen tulin ravissa taas normaali väistöjä ja avotaivtusta. Eli ensin kulman katkaisu, väistö uralle, uralla avotaivutus josta voltti ja voltilta suoraan. Sitten menin maastoon vähän ravailemaan ja laukkailemaan. Tietenkin alkoi satamaan. Kun tulimme ylämäkeä vauhdilla, meitä tuli vastaan kaksi hevosta ratsastajineen ja Laikku teki melko nopean pysähdyksen. Pysyin kyllä selässä ja kaikki meni hyvin. Pian olin tallilla, hoidin Laikun ja vein ulos. :) Oli kivaa vaikka alkoi satamaan. :)

 Asennossa taas kaikki pielessä.. 

Laikku jää helposti purnaamaan kättä vastaan, vaikkei vetäisikään :D
Kia kuvasi, kiitos :) 
Meidän koira Timokin pääsi mukaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat