lauantai 30. elokuuta 2014

Jempun kanssa tallilla

Eli Jemina oli kanssani tallilla. :)
jempun blogi: 

Ensin vaihdettiin vaatteet, tuotiin tavarat käytävälle ja haettiin Laikku ulkoa. Laikku loimineen olivat melko likaisia. :D Putsattiin Laikku jalaitettiin suoojat sekä suitset. Mentiin kentälle ja nousin selkään. Alkuun kävelin tietysti, ravailin ja tein väistöjä. Ja poika väisti hyvin kumpaankin suuntaan. Kävelin hetken ja aloin sen jälkeen laukkaamaan. Sitten tulin maa puomeja pariin kertaan sekä pienen pientä pystyä. Jemina onneksi muistutti minua pysymään pystyssä, koska paha tapani on nojata liikaa taakse ja pohje  irtoaa siinä tietenkin. No aloin tulemaan rataa jossa oli ravi puomit ja pieni ristikko, laukassa puomit josta pikku pystylle, puomille ja sen jälkeen jumppasarjalle. :) Kaikki meni suht hyvin, omia virheitä tuli tietysti melko paljon. Sitten tulin pystyä jota korotettiin pikku hiljaa. Korkein taisi olla n 60cm. En oikein päässyt hyppyihin mukaan. Totesin itsekseni, että tosiaan melkoinen väli on ollut kun olen mennyt ilman satulaa kunnolla... Tulin pariin kertaan niin etten pitänyt ohista kiinni se oli hauskaa :D Muutenkin oli tosi hyvä, hauska ja rento fiilis. :) Itse unohdin kameran kotiin joten otettiin Jeminan kamerra kuvia, mutta onneksi saan häneltä niitä :) Tulin pariin kertaan ilman käsiä ja sitten vaihdettiin ratsastajaa :) 



Jemina meni selkään ja käveli hetken. Sitten aloittivat ravailemaan ja tekivät voltteja ym. :) Tulivat puomeja pariin kertaan ja puomi ristikko puomi "sarjaa" :) Laukassa sitten hän tuli pariin kertaan puomeja ja pikku pystyä. Pystyn jälkeen muistaakseni jumppasarjaa. :) Kaikki sujui mallikkaasti ja ihailen suuresti Jeminan istuntaa :) <3 Sen jälkeen Jemina tuli saman radan kuin minä pariin kertaan :) Sitten tpystyä jota nostettiin pariin otteeseen. Ilman käsiäkin Jemina tuli pystyä ja kaikki meni hyvin. Sitten loppu ravit ja käynnit. Hoidettiin Laikku ja vietiin ulos syömään :) 
Kiitos ihanasta seurasta ! <3 

Jemina teki video koosteen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat