tiistai 16. syyskuuta 2014

Esteitä ja pellolla

  Minna ja Niina tuli mun kanssa tallille. Haettiin Laikku ja Rosa ja laitettiin kuntoon


 Minä menin Laikulla ja Minna Rosalla. kentällä ensin käveltiin jonkun aikaa sitten aloin ravaamaan. Ravissa tein voltteja ja väistöjä ja hetken kuluttua aloin tulemaan pikku ristikkoa. 



Laikku kääntyi hienosti ja oli hyvin avuilla. Kävelin hetken jonka jälkeen tulin ravissa ristikolle josta nopea käännös pikku pystylle. Kääntyminen oli pieni, mutta Laikku meni hienosti. Sama uudelleen ja toisesta suunnasta. En olisi uskonut, mutta kyllä vain Laikku tuli sen myös toisesta suunnasta tosi hyvin!  :D Sitä sitten tulin milloin mitenkin, ravissa ja Laukassa. Kerran Laikku teki pukin eikä aavistustakaan miksi. :) Poika taisi vähän innostua, sillä ei vaikuttanut ärsyyntyneeltäkääm.
Lopuksim pysty nostettiin n.80cm korkuiseksi ja Laikku tuli sen tosi nätisti <3


Sitten mentiin pellolle. Ravailtiin ihan vähän ja sitten suoralla otettiin pikku laukka spurtti. Ekalla kerralla kumpikaan ei mennyt kovin kovaa, mutta toisella kerralla vauhita jo riitti, sillä Rosa meni ensin pari metriä edellä ja Laikun piti ottaa kiinni. Eikä se tuntunut Laikulle olevan edes hankalaa. Molemmat nautti ja sen huomasi :D


Tallissa tehtiin perus jutut, kylmäsin hieman pidempään ja laitoi selkään linimenttiä sekä loimen päälle, ettei mene selkä jumiin :) 
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat