tiistai 23. syyskuuta 2014

Valmennus kaatosateessa

Tänään ilma oli aivan hirveä. Kylmä tuuli ja sade vaan yltyivät kun laitoin Laikkua kuntoon. Laikku oli märkä, mutta tosi kiltisti. Pian olin valmis ja suuntasin kentälle. Laikku ei olisi tallista halunnut tulla ulos, mutta tuli kumminkin. alkukäynneissä Laikku oli heti aivan erillainen, säpsy ja itsensä ryhdikkäänä kantava. Pari pukkikohtaustakin tuli, kun eiolisi halunnut siinäilmassa liikkua. Pian otin ohjat käteen ja Laikku yritti pässitellä, mutta nopeasti tuli kuulolle. Poika oli ihan erillainen mitä normaalisti. Ryhti oli mielettömän hyvä, herkkä suusta, pohkeille ja istunnalle. Voisi jopa sanoa, että Laikku oli hieman yliherkkä . 

Ravissa teimme väistöjä ja kahdeksikkoa. Laukassa jatkettiin kahdeksikkoa niin, että suoristukseen tulee ravinkautta laukan vaihto, käynnnin ja pysähdyksen kautta laukan ja suunnan vaihto. :)
Oli ihan mielettömän ihanaa ratsastaa, vaikka sää olikin kurja, mutta Laikku meni niin hyvin, ettei voinut olla hymyilemättä.

Ravissa tehtiin taas väistöjä ja hetken kävelttin. käynnin jälkeen tultiin helppo b rataa pariin otteeseen ja viimeinen kerta meni ihan mielettömän hyvin. Ikinä ei ole niin hyvin mennyt. Keskiravi onnistui tosi hyvin, Laikku jaksoi jalkojaan nostaa ja askelta pidentää.  Loppuravit ja käynti, jonka jälkeen poika pääsi vilttipäällä mutustelemaan heiniä. 
Loppuun pari vanhaa kuvaa :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat