keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Lunta ja hieman päivittelyä.

Lunta on siis tullut!  Perjantaina tänne satio noin.10cm lunta ja tietenkin piti mennä heti kokeilemaan pulkkaratsastusta jota ei Laikulla ennen ole kokeiltu.  Kumminkin Laikku oli todella kiltti eikä yhtään kertaa edes säikähtänyt. Mentiin ensin kentällä, mutta ipan siirryttiin pellolle. Laikku ei pellolla liukastellut sillä ei ole hokkeja eikä tilsakumeja vieläkään. Pellolla meni hyvin :) 

Launataina menin estekisoihin  Somerolle, kisat eivät olleet vakavamieliset ja pukuratsastustakin oli joten minä ja Laikku oltiin intiaaneja :) Ensin tallin pihalta ei meinattu päästä liikkeelle, koska oli lunta ja liukas. Kisat meni hyvin ja olimme luokissa 70 sekä 90 :)  90:ssä sarjan toiselle esteelle tuli kielto, en tiedä jäinkö liikaa ohjaan kiinni vai mikä oli. Jännitys sen varmasti teki, mutta tosi hyvin muuten meni. 70 laikku oli hieman laiska, mutta 90 poika oli tosi vireä, eikä tarvinnut paljoa kannustaa eteenpäin menemään :)


Tässä kuva puvustamme :) 

4 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat