sunnuntai 2. marraskuuta 2014

O.T.E Hierontakurssi

Perjantai:
   Lähdettiin  noin yhden aikaan ajamaan kohti Lohjaa. Matka sujui hyvin, eikä ajettu harhaan missään vaiheessa. Oltiin vähän ennen kahta perillä ja jännitys vatsassa vain kasvoi.
Tutustuttiin toisiimme ja aloitettiin. Meitä oli yhteensä neljä. Käytiin teoriaa ekana päivänä jonka jälkeen söimme ja saimme harjoitella oikeisiin hevosiin. Hevonen jota ensin hoidin, oli nuori eikä sitä oltu paljoa käsitellyt joten ei pitänyt tästä yhtään, tallasi, litisti, puri ja potki. Annoin monien yritysten jälkeen sen hevosen olla ja siirryin hoitamaan toista hevosta. Se sujuikin paremmin ja pääsin ajatuksesta kiinni miten tämä toimii. Opin tosi paljon katsomaan ja tulkitsemaan hevosia eri tavoilla ja kiinnittämään eri asioihin huomiota. Hoidon jälkeen lähdimme majapaikkaamme ja kertasimme  oppimaamme, kävimme saunassa jonka jälkeen menimme nukkumaan.

Lauantai:
Niin ja näin nukutun yön jälkeen heräsimme puoli kahdeksan, söimme aamupalan ja pakkasimme. Lähdettiin puoli yhdeksän ajamaan kohti tallia ja pian olimmekin perillä. Kävimme nopeasti teorian läpi jonka jälkeen menimme hoitamaan islanninhevosia. Tämä kerta olikin huomattavasti helpompi ja hevoseni hetken hoidon jälkeen rentoutui aivan kokonaan. Fiilis oli mahtava siitä, miten hevonen nauttii ja hyötyy hieronnasta. Tunsin kuinka jännitykset laukesivat ja lihas rentoutui. Ihan mahtava olo. Hoidon jälkeen menimme takaisin tallille, söimme ja kertasimme teoriaa. Pian lähdimmekin kotia kohti, aivan uusin ajatuksin ja hyvillä mielin :)

Otin toki kuviakin, mutta niitä en saa julkaista.
Postaus ideoita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat