tiistai 11. marraskuuta 2014

maanantai valmennus

Tämäkin postaus jää lähes kuvattomaksi.. jokatapauksessa menin viime viikolla pari kertaa ja ilman satulaa joka kerta, paitsi maanantaina. Laikku oli tosi virkeä lomailun jälkeen. 
Eilen valmennuksessa alku käynnin jälkeen aloin työstämään ravia ympyrällä. Laikku kuunteli tosi kivasti ja taipui hyvin. Tehtiin paljon taivutuksia sekä takaosan siirtämistä ympyrän sisälle sekä ulos. Vaihdettiin suunta ja ravailtiin toiseen suuntaan. Ravin jälkeen nostin laukan ja ympyrällä työskentelin, niin että sain laukan hyväksi. Tehtiin paljon siirtymiä jotka onnistuivat hyvin. Laukka toiseen suuntaan samalla tavalla. Oikea ohja oli aivan , miten se nyt sanotaan. Sillä ei tuntunut paljon olevan vaikutusta ja poika puri kuolaimeen kiinni. Enemmän pohkeella ja istunnalla ratsastusta.. pian alettiin tulemaan rataa, koska sunnuntaina mennään Helsinkiin kisaamaan...  ensimmäisellä kerralla Laikku ei taipunut kunnolla ja kaikki meni vähän huonosti, paitsi laukasta käyntiin siirtymä. Toisella kerralla Laikku meni tosi hienosti ja taipui koko kroppansa läpi! Voltit meni mielettömän hyvin ja Mimmi sanoi, että niistä olisi saanut 8 . Mutta Laukasta raviin siirtymässä tuli laukan vaihto. Laikku taipui siksi paremmin, koska aloin hyvissä ajoin valmistelemaan sitä. Kolmas kerta meni ihan hyvin, mutta tuohon toiseen yritykseen olen tosi tyytyväinen. Tänään ajattelin mennä maastoon rennosti sekä ylämäki treenejä, mutta saa nähdä :)


2 kommenttia:

  1. repee noin myöhään ei kyl sit enää kirjotella ku tarttis olla unten mailla......muuten ei jaksa

    VastaaPoista
  2. En nii, tääkin on pääivällä kirjoitettu

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat