maanantai 1. joulukuuta 2014

Huonompi päivä

Tänään menin tallille aivan normaaliin tapaan, hain Laikun talliin ja hain myös varusteita. Aloin harjaamaan hevostani ja Laikku oli hieman nyrpeä. Puhdistin jalat ja huomasin jalan olevan todella lämmin. Kavio ja jalka säären puolestavälistä olivat lämpimiä.. Huolestuttavan lämpimiä joten kysyin Mimmiltä, että voisiko tarkastaa jalan. Jalka oli myös hieman turvonnu. Ja nimenomaan hankoside olisi turvotellut. Syke tuntuin sisäjalassa..  Mimmi sanoi, että mennään kentälle katsomaan miten poika liikkuu ja niipä käynnissä oli pientä arkomista ja ravissa poika oli lähes kolmi jalkainen.. Vietiin se sisälle takaisin ja alettiin tarkastelemaan jalkoja. Huomasimme, että jaloista oli torstaina kengityksessä vuoltu paljon poi ja naulat lyöty liian ylös. Yksi naula oli ylimpänä ja näytti pahalta joten otimme sen pois ja naulakin oli lämmin. Laikun silmistä huomasi kuinka sitä sattui, mutta ei arkonut kun kenkään naputeltiin vasaralla. Kylmäsin jalkaa ja se kylmettyikin. Huomen aamulla olisi tarkoitus mennä katsomaan miten Laikku voi ja onko jalka yhtään parempi. Jos on, syy oli naulassa jos ei niin syy on jossain muussa. Vakavalta vaikutti ja tilanne oli kaiken kaikkiaan aivan karmea. Pidättelin itkua niin kauan kunnes sain olla yksin. Siinä se sitten karsinassa poikaani nojaten ja parkuen meni, kunnes Jenni tuli hakemaan. Laikku kääntyi katsomaan Jenniin ja painoi korvat luimuut, tuntui kuin poika olisi halunnut olla rauhassa kanssani. Sellaista tällä päivällä.. Ilta oli huono, mutta aamu sitäkin parempi. Kysymyspostaukseen voi laittaa vielä kysymyksiä, toteutan sen pian :) Ja kiitos jo tulleista kommenteista  :) Voit myös seurata instassa nimellä "nuutnuutnuut" :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti jalka on aamulla parempi :) ja Laikku todella tuntui siltä, että olisi viestinyt silmillään ja eleillään tyyliin: mee nyt hetkeksi vielä pois siitä ja anna Reetan olla rauhassa ja mun syödä näitä heiniä tässä. :D hää on meidän prinssi uljas ;)

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat