tiistai 9. joulukuuta 2014

Kysymyksiin vastaukset


Minkälainen luonne hevosellasi on?
Hevoseni, Laikku on yleensä hyvin rauhallinen ja luotettava. Laikku on laumassa aina ottamassa johtajan paikkaa ja viime kesänä sen saikin. Laikku on kiltti muille hevosille ja pitää seurasta. Trailerissa jos on kaveri mukana, niin koppi rämisee hieman, mutta yksin kuljetuksessa Laikku seisoo aivan hiljaa. Laikku innostuu uusista asioista ja rakastaa juosta kilpaa. Muuten poika on hyvin rauhallinen, mutta joskus on kiva keksiä jekkujakin. Toisinaan Laikku hermostuu nopeasti ja joskus ei melkein ollenkaan. Nopea oppimaan uutta. Poika myös on hyvin mustasukkainen, varsinkin jos minä ratsastan jollain muulla, kuin hänellä ensimmäisenä. :'DD

Millainen minun luonteeni on?
Oma luonteeni.. Hermostuneena olen normaaliakin puheliaampi tai aivan hiljainen. Tuttujen kanssa olen hyvin puhelias, mutta uusien ihmisten kanssa ujo ja hiljainen. Suutun melko nopeasti enkä pysty moneen asiaan keskittymään samaan aikaan. En ole kovin siisti, mutta tarkka hevosten kanssa. Suutun hetkessä, lepyn nopeasti enkä ole pitkä vihainen. Usein tarvitsen hetken aikaa jotta tajuan asioita. Hermostuneena myös nauran tai silloin kun en ole varma miten asia pitää tehdä, niin alan kikattamaan.Huvipuistojen laitteissa en koskaan kilju vaan kiljumisen sijasta nauran... :D

Miten hevosen kanssa työskentely on auttanut sinua mahdollisten heikkouksien vahvistamisessa? Esim ujous
Hevosten kanssa työskentely on auttanut ja vahvistanut minua monessa asiassa. Esimerkiksi huonon itsetunnon kanssa joka onkin vuodessa hurjasti kasvanut. Oman hevosen saatua olen myös paljon varmempi nelijalkaisten ystävien kanssa. Koulussa en enää jännitä lähes lainkaan, paitsi tietenkin luokan edessä puhumista hieman. Mutta sekin on paljon helpottunut. Myös kehujen, kannustuksen  ja onnistumisien myötä olen paljon saanut vahvistettua omia heikkouksiani. :) Mitä todennäköisesti tekisit tällähetkellä, jos sinulla ei olisi omaa hevosta? (Kävisitko tunneilla vierailla hevosilla tms)?

Nähtävästi kävisin tunneilla sekä ratsastaisin Jedillä sekä Pöödillä. Tosin voi olla, että olisin jo lopettanut, sillä tunneilla en paljon oppinut, joten se ei ollut niin kiinnostavaa. :) Ja nykyisiäkään taitoja ei olisi. 

Mitä asioita teit tänävuonna, jotka haluat toteuttaa myös ensivuonna?

Tänä vuonna osallistuin estekisoihin korkeudelta 90cm ja samaan rataa tahtoisin ensi vuonnakin jatkaa ja nähtävästi se jatkuukin. Maastoilu hyvässä seurassa oli mahtavaa ja tahdon sitä ensivuonnakin. Pellolla päästely  Charron kanssa, sillä siinä on tarpeeksi, muttei liikaa haastetta. Kaulanarulla hyppääminen oli mahtavaa ja samaa jatketaan :) Sekä hevosten hieromista. ja kisaamista :)

Mitä asioita, joita teit tänä vuonna, et halua tehdä uudelleen ensivuonna?

En tahdo luopua rakkaasta hevosestani tänä vuonna. Enkä palata peruskouluun Muuta ei nyt tule mieleen...

Mitä kaipaat eniten juuri nyt?

Laikkua sekä vettä, koska on jano ja laiskana en jaksa hakea. Sekä kommentteja ja lukioita blogiini :'D

Viisi positiivista asiaa talvesta?

Pulkkaratsastus, laskettelu, luistelu, pulkkamäki, hankitreeni sekä lumisota :) 

Mitä luokkia aiot kisata Laikulla seuraavaksi?

Esteissä nähtävästi 80/90cm sekä helppoa B:tä vielä :) 

Mitkä ovat tavoitteesi ensivuodelle?

Power Cup:iin olisi tarkoitus tähdätä sekä tahdon pitkälle maastolenkille hyvässä seurassa.

Onko sinulle tapahtunut jotain erityistä lähiaikoina?

Ei ihmeempiä ole tapahtunut. Paitsi, että uskalsin mennä kisoihin ilman Mimmiä ja osallistua 90 luokkaan, tosin hyvät ystäväni Jemppu ja Emppu olivat siellä, ilman heitä en olisi selvinnyt. :) 

Kolme sinulle rakkainta hevosta?

Jos saa vain kolme valita niin taitaa ne olla Laikku, Jaakko ja Saima(tai Jedi) 

Kolme asiaa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?(kännykkää, ruokaa, vettä, telttaa ja tulentekovälineitä ei lasketa)?

Hyviä ystäviä, Laikun sekä paljon kirjoja :D 

Tässä oli vastaukset kysymyksiin, kommentteihin mielipiteitä? :) 

2 kommenttia:

  1. Kivasti olit vastannut ja jäi hyvä mieli, koska olet jatkanut selvästi sinulle rakasta harrastusta vaikka olet kokenut menetyksiä eläinten osalta. Hienoa nähdä miten jatkossa kehityt yhä paremmaksi ratsastajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Kiva kun joku jaksaa lukea ja kommentoida :D

      Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat