keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pieni pirteä potilas

'
 
 Pitkään aikaan ei olekkaan tullut uusia kuvia Laikusta. Kuvat on otettu puhelimella, joten laatu on mitä on. Laikku on nyt ollut karsina levossa jo yli viikon. Ja haudetta on pidetty jalassa. Olemme käyneet kävelettymässä Laikkua. Eilen kävelimme tallin sisällä, koska siellä ei ole turhia kiviä/kokkareita mihin poika voisi astua. Kävelin siis sisällä sekä ulkona nurmella hieman. Poika piti ulkona olemisesta, raikas ilma sai pojan hyvälle ja hieman pöllölle tuulelle.



Joten kun käveltiin pojan kanssa, niin pari pystyyn nousemista sekä pukkia hänen täytyi tehdä, koska olisi se elämä muuten liian tylsää. 



 Lopuksi kylmäsin kaikkia jalkoja, koska niissäkin on turvotusta nähtävästi seisomisesta ja tehtiin betadine haude jalkaan. Huomenna Laikku pääsee hetkeksi ulos ja toivotaan, ettei hän sielä itseään telo :) Torstaina kengittäjä tulee puhkaisemaan paiseen.


4 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat