maanantai 23. marraskuuta 2015

#123 Seurakoulukisat HeB K.N Special

Lähdettiin tallille noin 8:45 ja Haettiin poika heti tarhasta. Otettiin loimet pois ja laitettiin viimeiset ja avautuneet letit sykeröiksi. Itse toin tavaroita käytävälle ja Jemina harjasi Laikkua samalla. Jemina alkoi roudaamaan tavaroita autoon ja itse Laitoin Laikkua kuntoon. Pian saatiin kuljetussuojat jalkoihin ja lähdettiin koppia päin. Ensimmäisillä kerroilla Läiskä ei mennyt koppiin, mutta kolmannella jo poika käveli nätisti. Lähdettiin kohti  Paimiota, aivan vieraaseen paikkaan.

Matka sujui hyvin ja poika oli kopissa kiltisti. Perillä käytiin maksamassa lähtö maksu ja lähdin verkkaamaan jo ennen luokkani alkua. Alkuun kävelin pitkällä ohjalla pari kierrosta, jonka jälkeen lähdin ravailemaan ajatuksella "eteen ja alas". Aikaa minulla oli paljon joten ehdin venyttämään ja verkkailemaan pojan kunnolla. Kävlin pitkät välikäynnit, jonka jälkeen poika olikin hirmu hyvän tuntuinen. Ravi oli juuri sellaista kuin halusin, ilmavaa ja takajalat polki syvälle vatsan alle. Ravailin sekä tein siirtymisiä ja vaikeita kohtia radalta. Olin hyvissä ajoin valmis ja jouduin melko kauan odottelemaan.Maneesissa sai suorittavan ratsukon lisäksi olla kaksi ratsua, hieman ahtaaksi tila kävikin kun toinen laukkasi sekä teki erillaisia liikkeitä. Itse kävelin ja yllätyin kuinka laiskalta poika nyt tuntui. Otin ravin ja Laikku oli silti tasainen paksu ruunan rupsukka. Otin laukan ja laukka oli hyvä, tähän olin hyvin tyytyväinen. Laukan jälkeen alkoi potkua tulla poikaankin, joten ravailin hetken kunnes aloin kävelemään.

Pian pääsinkin jo radalle. Ravailin kenttää ympäri näyttäen maneesin pojalle. Läiskä ei ollut oiken mistään moksiskaan, hieman havut pelottivat, mutta tuomaripäätyä ei poika edes vilkaissut. Aloitin radan ja yritin olla mahdollisimman rentona. Laikku tuntui muuttuneen pieneksi ötökäksi, joka tallusteli hitaasti tervassa. Radalla tuli tehtyä tyhmiä mokia, mutta itse jopa ehdin nauttimaan radalla ollessani. Rata oli pian loppu ja fiilis oli ihan hyvä. Pyrin ratsastamaan siististi sekä keskittyä nauttimaan ratsastuksesta ja lopettaa jännitys. Radan jälkeen verkkasin pojan jonka jälkeen odoteltiin luokan loppua ja tuloksia. Sain prosenteiksi 62% ja sijoitukseni oli sija 8.  Ei huono, sillä olen kisannut koulua viimeksi maaliskuussa. Kisat olivat mukavat ja oli hauska paperista nähdä hieman omaa kehitystä. Pakattiin poika autoon ja lähdettiin kotio. Loppuun vielä iso kiitos kisa-avustajille!


2 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat