tiistai 7. kesäkuuta 2016

#141 Laitumelle

Tiistaina 31.5 oli Laikku tarkoitus siirtää laitumelle, mutta vieläkään ei ollut kaveria saatu. Niinpä laitoin Empulle viestiä ja vastaukseski sain, että Taavia saisi lainata! ♡ Huh miten helpottunut ja kiitollinen olenkaan, kun Emppu on ihana ja antoi poninsa lainaan! Suuri taakka tipahti harteilta ja niinpä iltapäivällä lähdettiin heppoja laitumelle viemään.Ehdimme viedä laikun ensin ja poika alkoikin heti syömään tuoretta kovalla innolla.

Kuva Emilia

Pian Taavikin tuli, mutta pojat lähes tulkoon vain söivät. Kun  suurin nälkä oli poissa, oli aikaa hieman tutustua.

Kuva Emilia

Pojat tulivat hyvin juttuun ja alkoivat jopa rapsuttamaankin! En ikinä ole nähnyt Laikun rapsuttelevan ketään, mutta nyt Taavi oli heti rapsutuksen arvoinen kaveri!


Kuva Emilia

Suur kiitokset vielä kaikille jotka ovat auttaneet laitumen teossa, sekä Empulle ja hänen perheelleen ponin lainasta! Ja kiitos vielä, hänelle joka tietenkin laitumella käy vähintään kerran päivässä tsekkaamassa vedet sekä ponit, vaikka itsekkin lähes päivittäin siellä käyn.

Seepra ♡

2 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat