tiistai 28. kesäkuuta 2016

#144 Torstain valmennus

Torstaina 23.6 olin taas Antin valmennuksessa. Tällä kertaa ei jännittänyt niin paljoa, mutta huomasin että poikakin hieman oli jännittynyt eikä esitä sitä rentoa kaunista laukkaansa vaan jää hieman lyhyeksi.

Tää oli vaan niin hauska kuuva! :D
Kaikista kuvista ja videoista kiitos Jeminalle!

Yllättäen olin mokannut ja kattonut ajan väärin, joten reilu puolituntia olin myöhässä. 
Aloin siis pikaisesti verkkaamaan itsenäisesti, kauan en verkkaillut kun alettiin tulemaan kavaleteille. Näihin tuli hyvät hypyt, vähän jäin itse jälkeen tai tuuppasin liikaa. Tuuppaaminen onkin yksi suuri ongelmani..Pian alettiin tulemaan hyppyjä ja nyt osasin jo enemmän rentoutua sekä olla sähläämättä selässä niin paljoa. Alettiin taas pienimmillä. Rataan kuului pysty, okseri, linja, pysty,lankku,okseri,okseri. Rata ei ollut helpoimmasta päästä ja lähdin taas helposti tuuppailemaan liiaksi.


 
Eka rata sujuikin ihan ok ja esteitä olettiin nostaa. Ekalle okserille ei hypyt aina sujuneet ja hyppy tuli juureen, mutta näillä esteillä se ei haittaa.Pudotettiin okserkn vika puomi ja kun tulimme sen toisesta suunnasta olk se jätetty alas, tämä oli kammottava ja siihen tulikin kielto melko  yllättäen. Pysyin silti kyydissä, uusi yritys ja kauniisti yli.Antti selitti useammin sitä, miten hevosen (tullessaan esteelle ) on vaikea, lähes mahdoton hypätä ja millä tyylillä voi hypätä mistä vain. Hereillä piti kuskin olla koko ajan, mutta tälläkertaa selvittiin vain yhdellä kiellolla. Hurja muutos.


videosta napattu kuva

Esteitä nostettiin pikku hiljaa ja lopuksi ne olikin ihan mukavan kokoisia. Hypyt parani loppua kohden ja osasin jopa olla tuuppailemattta. Korkeudest en ole varma, mutta oli ne sitä +90cm.Huioou fiilikset jäi ja Antkn opetus on kyllä tosi hyvää. Hirmu paljon olen oppinut ja oivaltanut näiden kahden kerran aikana.


Videosta napattu kuva

Omaa ja hevosen rohkeutta sekä itseluottamusta täytyh parantaa, muuten olen tosi tyytyväinen. Laikku sai paljon kehuja, myös laukastaan sekä hyppy tyylistään. Saa olla ylpeä pojasta.

4 kommenttia:

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat