keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

#145 Vau!


Keskiviikkona oli taas valmennuksen vuoro. Tällä kertaa olin jopa ajoissa, heh :D aloin verkkaamaan nopeasti, sillä aikaa antti ja jemina tekivät jumppa sarjaa ja muuttivat hieman esteiden paikkaa.


Alkuun tultiin puomeja, ristikkoa sekä lisää puomeja. Ravissa lähdin helposti kiirehtimään sekä työntämään, enkä päässyt mukautumaan hyppyyn. Ylävartaloa hieman eteenpäin, niin pääsin paljon paremmin mukaan. Laukassa oli taas kova työ olla hiljaa ja lopettaa tuuppaaminen.


Ohjaaminen oli alkuun hieman hukassa, mutta yritin ryhdistäytyä ja muistaa oman katseen ylös. Katseella on huima metkitys, sekä ulkotuella, vaikka ne tuppaavat helposti unohtumaan.

Alettiin tulemaan rataa johon kuului jumppasarja. Sarjaa oli kiva hypätä ja alkuun olikin esteet pieniä. Pian kaikki esteet nousivat ja siitä alkoikin rima kauhu, lähinnä jumppa sarjan kaksi vikaa estettä hermostutti. Näin sain ohjattua pojan pariin otteeseen ohi esteen. Otettiin käynti, hetki juteltiin ja rata uudestaan läpi. Tällä kertaa rata meni jumppasarjaa myöten kunnialla läpi. Fiilis oli hyvä ja Antti nosti taas esteitä, sekä toi aallon yhteen esteeseen. Sille ei tullut kieltoa, paitsi kerran poika kompastui puomiiin ja kerran omasta mokastani. Tultiin pelkkää jumppasarjaa pariin otteeseen ja esteet oli siinä metrin tasolla. Laikku tuli reippaasti kaarteen, mutta laukka hiipui kavalettien kohdalle, joten piti tehdä työtä, että sain korjattua laukan loppuun. Välit oli pienet, mutta silti pienen Laikun piti venyttää askelta. Kieltoja ei tullut enään näille kahdelle vikalle ja poika oli korvat hörössä menossa esteille. Tätä tulosta haluttiinkin, oma moottori toimii sekä hieman imua esteelle. Käveltiin välissä melko kauan.


Niinpä Antti nosti taas estettä  ja nyt viimeinen okseri olikin 120cm korkeudella! Hui kun minua jännitti. Uskottelin itselleni, että jos Antti uskoo meidän siihen pystvän, niin me pystymme. Tultiin koko rata läpi ja jumppasarjalle..


Ja kyllä vain! Laikku tuli sen hienosti, hyvällä temmolla ja yli tultiin! ♥ Sen jälkeen unohdin loppu radan, sillä olin niin iloinen tuosta suorituksesta! Oli kyllä upea fiilis! En olisi hetkeä sitten uskonut, että selvittäisimme tuollaisen esteen. Aina en päässyt hyppyihin mukaan, sillä Laikku otti hyvän ilmavaran tuolle esteelle. Jäi huippu fiilis, sillä poika ei kertaakaan kieltänyt tuolle esteelle ♥


Lopuksi tultiin kook rata vielä kerran, tällä kertaa pienimillä esteillä, jotta jää hyvä fiilis. 
Linkki


Banneri on väliaikainen. Jos jollakulla on kiinnostusta väsätä minulle banneria, niin laittakaa viestiä :D

6 kommenttia:

 1. Sait uuden lukian ja teijän meno näyttää tosi upealta :)

  VastaaPoista
 2. Minkä hintanen antin valmennus on? :)

  VastaaPoista
 3. Heijän tallin sivuilta taitaa löytyä hinnat :)

  VastaaPoista
 4. Yritin katsoa mutta en löytänyt... Etkö voi kertoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä viittii täällä alkaa asiaa selvittämään :)

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat