torstai 7. heinäkuuta 2016

#146 Estekisat koskella

Maanantaina 4.7 lähettiin noin viiden aikaan hakemaan Emppua sekä Namua ja puoli kuusi ajamaan Koskelle, jonne kesti reilu tunti ajaa. Meillä oli paljon aikaa ennen kuin luokkamme edes alkoi. 


Mentiin kävelemään rata, joka vaikuttikin melko simppeliltä. Hypättiin selkään ja odoteltiin verkkaan pääsyä. Verkassa tuli kieltoja ristikolle ja itseäni alkoi hirmuisesti jännittämään. Päästiin kuitenkin yli, eihän tuo 80 luokka edes tuntunut pahalta. Verkka jäi melko lyhyeksi, koska eräs tyttö tippui.

Pian menin radalle ja kertasin rataa mielessäni. Sain odotella hyvän tovin kaveria kentälle. Lähdin radalle, hieman liikaa työntäen ja reippaasti ratsastaen. Rata meni ihan ok, mutta viimeisen esteen hyppääsin väärän.. Heh :D


90 luokkaan en kerennyt paljoa verkkaamaan, pari hyppyä jotka eivät edes olleet tuossa 90 korkeudessa. Tuli hirmuinen jännitys, mutta radalle päästyäni jännitys katosi. Ekan esteen jälkeen oli tosi mukavaa ratsastaa, vaikka kaikkein kauneiten en ratsastanut. Sarjalle ratsastin parhaiten ja olin pystyssä koko ajan. Oli hyvä fiilis radan jälkeen ja sain sen mitä hain, puhtaan radan ja hyvän mielen.

Koton oltiinkin joskus puoli kahden aikaan yöllä. Kuvasin kisapostauksen, mutta se tulee jonkun ajan päästä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat