tiistai 12. heinäkuuta 2016

#147 Ei niin onnistunut

Tosiaan Keskiviikkona (6.7) olin Antin valmenuksessa. Alkuun verkkasin omatoimisesti, sillä aikaa Jemina auttoi Anttia esteiden kanssa. Kuvista ja videoista kiitos Jeminalle ♥

Minulla oli melkoinen flunssa päällä, sekä olin hirmu väsynyt jo valmiiksi. Aloitettiin kumminkin tulemaan rataa, melko pienenä. Laikku tuntui tosi kivalta ratsastaa ja pian esteet nousivatkin.


Laikku oli tosi kiva, hieman ehkä väsähtäneen tuntuinen, mutta niin olin minäkin. Esteet olivat 90/100 luokkia ja Laikku hyppäsi tosi kivasti jopa melko rauhallisesti. Yhden radan tsemppasin kunnolla ja osasin jopa säädellä etäisyyttä, olla hiljaa ja kaikin puolin tuntui tosi hyvältä. (Tosin istuntaani en vain ole tyytyväinen.. vielä ;) )

Ei, en päässyt näihin kenguru loikkiin mukaan.

Käveltiin melko pitkästi ja tultiin rata uudestaan. Rima kauhu iski sarjalla ja vedin Laikun sieltä pois.. Tyhmä minä! Seuraavalla kerralla poika tuli sarjan kiltisti, minäkin olin menossa eteenpäin enkä jäänyt jumittamaan. 

Käveltiin taas melko kauan ja tämän jälkeen sarjan a-osalle tuli huono hyppy, jäin jälkeen ja b:lle kielto. Uudelleen ja a-osalle kielto.. Siinä pari kieltoa otettiin, esteet laskettiin ja pari kieltoa silti. Muistutin poikaa siitä kumpi määrää ja sitten tulikin hyvät hypyt.Tultiin rata uudelleen läpi, okserille askel ei vain sopinut ja siksi tuli kielto. Poika meinasi hypätä, viime hetkellä sanoi että ei. Laikulle helpoin tapa ratkaista ongelma on kieltäminen, joka hevosella on tapansa. Uusi yritys, epäröin ja otin kiellon. 

Laskettiin esteet ja hyvä niin, päästiin rata läpi kokonaan hyvällä fiiliksellä. Olin melko turhautunut omaan ratsastukseeni ja se taisi näkyä kasvoiltani, sillä Antti vakuutteli tällaisen kuuluvan lajiin ja tottahan tuo on. Tekemällä oppii ja kaikki mokailee, eikös? 

Loppuun verkkailin hetken ja lähdettiinkin melko pian laitumelle. Ennen kuin lähdimme Antti antoi ajatuksen osallistua Horse Show:n.. Ensimmäinen ajatus oli, että ei todellakaan, mutta hetken mietittyäni aloin miettimään että miksipäs ei. Joten Torstaina menen hyppäämään 90 luokan, meidän ekat aluekisat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat