keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

#148 Uusia tuttavuuksia

Ensin palataan Antin valmennukseen, joka oli maanantaina 11.7. Valmennus alkoi hyvin ja Laikku oli tosi kiva!

kiitos taas kuvista Jeminalle!♥
Fiilis oli tosi kiva ja vähän vaikeammatkin tiet tuli hyvin, aina kun muistin pitää laukan kaarteessa yllä. Ensin tultiin melko pientä, mutta pian nostettiinkin esteitä kivan kokosiks. En tiedä mitä korkeutta hypättiin. Fiilis oli super ja kaikki tuntui onnituvat mielettömän hyvin, kunnes samalla tunnilla ollut mies tippui ja loukkasi. Tunti piti lopettaa. Hieman jäi harmittamaan, sillä Laikku oli tosi kiva, oma fiilis oli eteenpäin ja kisat olivat edessä päin. Hirmu harmillista myös, että tunnilla ollutta miestä sattui. 

Videopostaus maanantain kisoista, jotka olivat koskella.


Mutta itse otsikkoon. Keskiviikkona 14.7 Laikku sai laitumelle kaksi uutta kaveria. Tamma 22-v ja 2-v varsa. Laikku oli innoissaan uusista tulokkaista, vaikka ekan yön joutuivatkin olemaan aitojen eripuolilla.


Pahoittelen puhelin laatua

Tammat ovat todella mukavia ja kaikki on mennyt hyvin. Yhdistimme hevoset torstaina ja hepat ottivat oikein rauhaksiin kaiken. Taavi valitettavasti lähti torstaina ja Läikkä jäi häntä hieman kaipailemaan. 

Tänään (18.7) näin ekaa kertaa kun varsa ja laikku olivat kahdestaan ja vanhempi tamma hieman kauempana. Ja kun lähdin tallilta olivat kaikki kolme laumassa syömässä. Vanhempi tamma ei kuulemma koskaan ole syönyt kenenkään muun lähellä kuin oman varsansa.♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat