torstai 16. lokakuuta 2014

Loma

Niinpä niinpä, lomalla piti postauksia tulla useampikin, mutta kaiken kiireen keskellä en ole iltaisin jaksanut alkaa kirjoittelemaan.. Jotenka tässä nyt vähän päivittelyä.

Maanantaina 13.10

 Menin tallille noin viiden aikaan, hain Laikun tarhasta ja kokeilin uutta riimua jonka ostin sille. Heijastin riimua olin jo jonkun aikaa miettinyt ja nyt sen  päätin ostaa, vaikka isi sen maksoi ;) 


Horzen heijastinriimu.

Pian hain varusteet ja aloin harjaamaan poikaa. Laikku oli kiltisti käytävällä ja harjasinkin melko perusteellisesti. Katsoin kaviot, mutta poika päätti olla nostamatta yhtä jalkaa, siinä sitten hetki juntattiin ja nousihan se jalka lopulta sieltä. Laitoin suojat ja satulan sekä suitset, kaikki meni hyvin joten päästiin kentälle. Menini kentällä selkään, aloin kävelemään ja kerroin Jomppikselle mihin laittaa esteen. Pysty oli alkuun n.50cm. Otin ohjat ja aloin työskenetelääm ravissa. Laikku  oli tosi mukava, pysyi pyöreänä ja tempo oli sopiva koko ajan. Ravin jälkeen nostin laukan ja tein hetken voltteja ja siirtymisiä. 

Kuvat on vähän heilahtaneita, mutta ei se haittaa :)

Alkuun laikku tuli tosi lähelle estettä, eikä laukkakaan kehuttavaa ollut. Uusi yritys, laukka oli parempi, mutta esteen juureen tultiin taas kerran. Kolmannella kerralla laukka pyöri ja hyppy lähti siitä mistä sen pitääkin :) Este tultiin toisesta suunnasta pariin kertaan ja senn jälkeen se nostettiin noin 70cm korkeaksi. Tulin sitä pari kertaa, mutta Laikkua ei innostanut hypätä joten lähdin maastoon spurttailemaan. Tallissa tein kaikki perus jutut :)Pidänkö nykyisen bannerrin vai vaihdanko tähän? :)


6 kommenttia:

 1. Toi uuski on tosi kiva :) Vaihtelu vois virkistää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, voisha sitä kokeilla :)

   Poista
  2. Voisit vaikka joka kuukaus tehdä aina uuden tai sit parin kuukauden välein :)

   Poista
  3. Nii, sillai mite ehtii ;)

   Poista
 2. tosi kivoja molemmat, uus ois ehkä kivaa vaihteluu tosiaan :D

  VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat