tiistai 21. lokakuuta 2014

Ratsastushistoria

Eli toteutan nyt tämän "ratsastus historiani postauksen. Ja tosiaan kommenttia millaista postausta haluaisitte? :)

Okei, aloitin Teerisalossa ja enimmäinen hevonen millä menin, oli Diima. Kuvia siitä ei ole. En siis osannut tai tiennyt ratsastuksesta mitään ja minua talutettiin parisen kuukautta. Eniten silloin pidin Postin-Heilistä ja halusinkin vain sillä mennä. Aloitin vuonna 2009 tai 2008, en muista .. :D 
 Postin-Heili sukuposti tästä
näissä kuvissa olin jo ratsastanut reilu vuoden. Pelkäsin hevosia älyttömästi, mutta samalla rakastin. Olin tosi arka. Ensimmäisellä hevosleirillä joka oli teerisalossa, sain vähän rohkeutta, mutta pyrin menemään helpoilla ja kilteillä hevosilla.  Ensimmäinen hevonen millä tipuin oli Tessa.  sukupostiin jossa on Tessasta tästäSamalla minulla oli hoitohevonen Jeopardy eli Jedi. Amerikanravuri ja tosi kiva heppa. Laukka ei ollut hänen parhaita puoliaan, koska se oli Jedin mielestä tylsää. Rakastin tuota heppaa yli kaiken , vaikka satulaa laittaessa sai olla varuillaan. ensimmäisen kerran Jedillä laukkasin ja menin ilman satulaa. Opin Jediltä tosi paljon ja viitisen vuotta tuota heppaa ratsastin ja hoidin, joskus viisi kertaa viikossa kävin Jedin luona :) 
Ensimmäisiltä kolme vuoden ajalta ? :DNäissä kuvissa saatoinkin jo vähän jotain osata 
 Jedin sukupostiin tästä

Rakasta tuota palleroa vieläkin <3 Jedi varmasti osasi paljon, mutta minä en osannut. Jedi opettikin paljon.
Sitten Tuli pöödi jota sain alkaa liikuttamaan. Eestin puoliverinen ja hauska tapaus. Tosi kiltti kuntoon laitaessa, mutta korkeutta sillä riitti. Pöödi oli tosi kiva ja sillä hyppäsin ihan pieniä esteitä. En myöskään pöödiltä osannut mitään vaatia joten meno oli enemmän kuin vähemmän helppoa Pöödille. Pöödistä ei valitettavasti ole kuvia, tai on, mutta ne ovat siskoni koneella. 


Samassa siis kävin Teerisalossa. Siellä olin kolme kertaa kesäleirilläkin.
Sitten vuonna 2012 kesällä meille tuli Jaakko :) 
Ja siitä on enemmän kuvia  tästä :)

Ja Laikku tuli meille vuonna 2013 huhtikuussa <3 Siinäpä minun ratsastus historiaani. Kauhean tarkasti en kirjoittanut, mutta toivottavasti kelpaa. :) Kommenttiin mielipiteitä. 


2 kommenttia:

  1. Voi kun sä oot jotenkin niin pienen näköinen noisa kuvissa :) Mut kiva tietää vähän historiaa. Miks valitsit hevosharrastuksen? Kun tuolla tekstissäkin mainitsit että alkuun pelkäsit hevosia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen pieni noissa kuvissa ;) hmm hyvä kysymys. Jotenii vaan oli kiehtovaa saada iso eläin tottelemaan ja nykyyän se on iha ykkös juttu olla hevosten kanssa:) ja käyti marikan kanssa joka päivä tallilla vaan kattomassa hevosia ennenkuin aloitettiin. :D leikittiin hevosia aina ja kaikkialla..:)

      Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat