torstai 2. lokakuuta 2014

Jemina ja Emppu tallilla

Jees, eli Jemppu ja Emppu tulivat kanssani tallille.
Ensin haettiin Laikku, Saima ja Rosa tallista ja alettiin laittaa kuntoon.
Kaikki olivat suht kiltisti ja suuntasinmme kentälle.Kentällä teimme pari estettä ja nousimme selkään. Menin Rosalla  Jemppu Saimalla ja Emppu Laikulla.
käveltiin esnsin ja pian aloin tekemään ravi työskentelyä. Kaikki meni suht yhvin, mutta Rosa oli välillä tosi vino sekä erittäin kova suustaan. Tein paljon voltteja ja pari siirtymäää, sitten tulin puomin avulla kahdeksikkoa, puomille tuli pari jätti hyppyä. :D
Hetken päästä nostin laukan ja nousi ensimmäisellä kerralla heti! jes! :3 Tulin puomia pariin otteeseen jonka jälkeen vaihdoin suunnan ja tulin toiseen suuntaan laukassa voltteja ja puomia. Tähän suuntaan oli laukan nostossa alkuun hieman hakemista, mutta nousi pian. Laukassa Rosaa alkoi ottaa päähän ja teki pari pukkia, mutta onneksi pysyin selässä.
Ilma oli ihana <3


Hetken aikaan käveltiin kaikki kolme. Emppu kuvasi eka, minä ja jemppu hypättiin pieniä esteitä. Ensin mustavaloista joka oli n.30cm(?) Se onnistui melko hyvin, vaikka Rosa lähtikin imemään esteelle melkoista vauhtia. Sitten tultiin pientä pystyä joka oli n.40cm. sekin tuli hyvin, mutta toisella kertaa hyppy lähti liian kaukaa. Tosi ei se haitannut kun yli kumminkin päästiin. Hetken päästä tultiin kolmatta pystyä joka oli n.50cm. Vaihdettiin pian niin, että minä kuvasin ja Emppu sekä Jemina ratsasti. :) He tulivat pari hyppyä ja pientä "rataa" ja kaikki sujui tosi hyvin koko ajan. :)Hetken jälkeen Jemppu kuvasi ja korotettiin mustavalkoinen ja toinen pysty. korkeimmillaan en siis olivat 50 ja 60cm. Laikku tuli ekalla kerralla hieman hassulla tyylillä. :D Rosa hyppäsi tosi hyvin, mutta tuli kyllä vauhdilla esteille. Minun kamerasta loppui akku joten Jemina kuvasi omallaan. Hetken hyppyjen jälkeen vaihdettiin, että Emppu meni Rosalla, minä Saimalla ja Jemina Laikulla. Hyppäsin Saimalla ratana 40,50 ja 60cm esteet ja poni hyppäsi tosi kiltisti ja hyvin. Emppu tuli Rosalla pariin kertaan 40cm esteen.  Emppu kuvasi kun Jemina hyppäsi Laikulla ja kaikki meni hienosti. Lopuksi oltiin hippaa ja naurua oli paljon :D Kylmättiin heppojen jalat, putsattiin kenttä sekä pihatto ja puoli yhdeksän aikaan lähdettiin kotiin. Postauksia tulee nyt harvemmin, sillä koulu vie aikaa ja olemme koulussa niin paljon koneella, että kotona ei enää huvita :)

Kuvat tulee kun saan laitettua ne koneelle.
 :)
Kirjoitin uuden postauksen jossa oli paljon vanhoja kuvia ja yhtäkkiä blogger poisti ne kaikki... En enää jaksa alkaa etsimään niitä.. Ehkä joskus..

tästä video forssankisoista :)


2 kommenttia:

  1. Moikka! Blogisi on kiva. Teksti tökkii, kun pistää silmään muutama kirjoitusvirhe.
    Kivoja kuvia! :)

    katriseikkailee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) käyn kurkkaamassa :)

    VastaaPoista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat