maanantai 26. lokakuuta 2015

#117 Linkkaa blogisi!

Lukulistani on jo jonkin aikaa kaivannut uusia blogeja luettavaksi. Tietenkin voit linkata blogisi jota jo luen. Ennen kuin linkkaat blogisi luethan nämä.


 • Kerro jokin mielipide blogisani
 • Blogisi pitää liittyä jotenkin hevosiin
 • Kerro vähintään yksi postaus toive
 • Lyhyt kuvaus blogistasi

Arvostelen blogit, joten jos et kestä kritiikkiä, niin älä linkkaa blogiasi. 


6 kommenttia:

 1. Blogissasi on kiva värimaailma (omia lempivärejäni) sekä kiinnostavia postauksia. :) Postaustoiveina tallipäivävideopostaus sekä ihan tavallinen arkinen myday elämästäsi!

  Omassa blogissani esiintyy kaksi ruunanretaletta, joista toinen on vuokrahevoseni ja toinen hoito- ja vuokrahevonen. Postauksia tulee valmennuksista sekä kisoista, sekä nyt talven pimentyessä tulee myös enemmän erikoispostauksia. Kisaan tällä hetkellä HeC ja 60-80cm -luokissa. :) Kuvattomia postauksia en julkaise. Ja osoitehan on http://annasiipienkuljettaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun blogi on tosi kiva ja postauksia on mukava lukea. Banneri on ehkä vähän tylsä, mutta värimaailma on tosi ihana! Esittelysivuilla voisi myös olla vähän tekstiä, niin saisi paremmin selville minkälainen hevonen Laikku on... :)

  Postaustoiveina mulla on kaikenlaiset videot esim. MyDay, Tallipäivävideopostaus, Varusteiden esittely -video, jne. Lisäksi erilaiset kuvapostaukset olisivat kivoja tavallisten postausten ohella! :)

  http://pysteliina.blogspot.fi

  Tervetuloa lukemaan blogia, joka kertoo 17-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevosen tiineyttä sekä vuokrahevoseni kanssa touhuilua. Lisäksi blogiin ilmestyy välillä postauksia viidestä ihanasta kissastamme.

  VastaaPoista
 3. Heei, mun piti just toteuttaa tämä sun toivomana! ;( Ehkä mä säästelen tätä sitten vielä hetken :D

  Luen blogiasi jo ihan sen takia, että olet kaverini :D Tykkään kuitenkin paljon kuvista, jotka ovat aina hyvälaatuisia ja saat niitä usein verrattuna vaikka minuun.. :D Kirjoitat myös ihanan perusteellisesti aina asioista, etkä kaunistele asioita ainakaan kovin paljoa, kuten jotkut. :)
  Tekstissä olisi kuitenkin kiva että käyttäisit Laikulle enemmän synonyymejä kuin poika, sillä tekstistä tulee helposti vähän töksähtelevää niin. Ja kyllähän noita on: Laikku, Läiskä, poika, ruuna...

  Minä toivon edelleen sitä hieromiseen liittyvää postausta, vielä ei ole kuulunut.. :D (Odottelen kyllä edelleen myös sitä hierojaa meille ;))

  http://onnenhuipulla.blogspot.fi
  Kirjoitan blogia arjesta kolmen hevosen kanssa, jotka kaikki asuvat kotona pihatossa. Blogini on etenkin päiväkirja itselleni, mutta tykkään myös toteuttaa erikoispostauksia lukijoiden toiveiden mukaisesti. Valmentaudun ja kisaan satunnaisesti ykköshevosellani Namulla, ensi vuodella tavoitteena olisi taas startata 2-tason kisoissa. Kaksi muuta hevosta ovatkin eläkeläisponeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä olinki nopeempi ;) ja kiitos hyvistä ideoista ja kyllä se hieromispostaus tulee (joskus) :D

   Poista

#209 Sunnuntai

Erisukuisetsuomenhevoset  kommentista sain idean, että kerron teille miten Laikun kanssa treenailen viikossa itsekseni. Yritän kuvata mahdol...

Suosituimmat